Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Поредната столетница потвърди ключа към дълголетието. Ще ти хареса!
Британка, навършила 100 години неотдавна, разкри тайната на своето дълголетие. Дорис Олив Нетинг смята, че дължи преклонната си възраст на факта, че обича да се глези с хубава бира....
Салата Дълголетие
Махат се костилките на маслините и се нарязват на малки парченца. Препоръчвам едрите и безсолни маслини тип "Мамут"....
Локумки по рецептата на мама
Вече изпечените и все още топли локумки по рецептата на мама се овалват в пудрата захар и се нареждат в поднос....
Боб по рецептата на баба
Става много хубава консистенция - нито яхния, нито боб чорба.
Любимата ми рецепта от моята баба!...
Мекици по рецептата на Баба
Когато тестото се замеси се доомесва с малко брашно на плота. Трябва да се получи меко тесто. Когато тестото е готово се прави на топчета с олио.
Оставя се да почине....
Туршия по рецептата на баба
Камбите се нарязват на парчета и се слагат в солен разтвор /вода 7 л и едра сол 500 г/ да престоя 24 часа.
След това отцедете от водата и прибавете морковите, нарязани на кръгчета, а цветното зеле - на цветчета....
Меденки по рецептата на мамаПо желание може да направите меденките по рецептата на мама в други форми или да ги слепите.
Да ви е сладко!...
2
Тоник за дълголетие
Оставете сместа да ври на тих огън, като бъркате след повторно кипване.
Охладете, прецедете я и прибавете сока от лимона, меда и канелата....
Съвети за дълголетие от столетника д-р Хинохара
Когато приключва своя земен път на 105-годишна възраст, д-р Хинохара оставя скърбящи много хора.
Но завещава на тях и на всички нас ценни съвети за дълголетие, които малко или много биха помогнали на всеки....
Дърпана баница по рецептата на баба
Ако се е отделила много мазнина се изсипва.
Баницата се напръсква с вода и се покрива с хартия и кърпа....
Печено пиле по рецептата на мама
Поставете парченца сланина на дъното на тавичката за печене, а отгоре сложете пилето.
Наоколо подредете нарязаните картофи и печете в слаба фурна....
Стар фасул по рецептата на мамаПосле се връща съдържанието на тигана в тенджерата да поври 5-6 минути.
Сервира се горещо....
2
Една лъжица от тази вълшебна смес ще ви спаси от много болести!
Всеки знае че канелата е растение с отлични лечебни свойства. Но не всеки знае, че канелата има своето въздействие, което значително се увеличава, когато се смеси с мед.
Медът и канелата се използват като естествени...
Рецептата за кюфтенца от тиквички на баба
На следващия ден се смесват с малко черен пипер по желание, 1 к. л. сол и брашно, колкото поеме, и яйцето. Оформят се кюфтенца от тиквички.
В загрят тиган се пържат до готовност....
Рецептите, които ще повишат имунитета ви
Всички знаем какво да ядем, когато се разболеем, но знаете ли какво да ядете за предотвратяване на заболяванията?
Истина е, че никой човек или храна не може да ви гарантира, че няма да хванете настинка или страховит...
Пилето, в което ще се влюбитеПоднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата.
Добър апетит!...
2
Пица в тава, но това не е пицата на баба Ви
Ако имате камък или стомана за печене, те ще помогнат много за запържването на основата, така че ги използвайте. Започнете да следите пицата след 17-18 минути и я извадете в момента, в който Ви харесва на външен вид....
Рецепта за дълголетие: Тайната е разкрита!
Вижте в галерията ни храните за дълголетие, които ще ви пазят в добра форма много години....
Разкриха тайна тибетска рецепта за дълголетие
В руините на древен тибетски храм учени от ЮНЕСКО откриват стара рецепта за дълголетие на основата на чесъна....
Свински кебап в гювеч (рецептата на моята баба)Ако искате да се запече - махнете капака и оставете още за 20-на минутки. Ако искате може да добавите и 3-4 картофа, но той почти ще се развари (от личния опит), но пак ще е супер....
8
Рецептата на баба Ванга при кашлица (за деца)Преди да дадете лекарството на малко дете, уверете се, че няма алергия към пчелни продукти.
2. Не разчитайте само на самолечение обособено когато става въпрос за деца....
10
Яйца в доматен сос по рецептата на баба
Запържваме лука и изсипваме доматите. Добавяме подправките, оставяме домата да поизври - за около 10-15 минути.
Добавяме яйцата, но без да ги бъркаме. Варим още 10-15 минути.
Поръсваме с магданоз....