Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
След 10-тина дни дренките вече са готови и може да ги приберете и консумирате. През зимата те са изключително полезни за повишаване на енергията и подобряване на имунитета....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Това момиче обиколи света, практикувайки най-древната професияТова момиче обиколи света, практикувайки най-древната професия
Преди да се спре на най-древната професия, ежедневието на американката било доста сиво. Работела като масажистка в Орландо, Флорида и никак не се забавлявала....
Най-много психопати има в тези професииНай-много психопати има в тези професии
Вижте в кои професии се крият най-много откачалки според проучване, извършено във Великобритания от психолога Кевин Дейтън....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода. Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Извадете тези вкусни варени кестени и ги прехвърлете в купичка. Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
В тези 3 професии жените са най-тормозениВ тези 3 професии жените са най-тормозени
Кои са професиите, при които българките най-много се тормозят може да видите в нашата галерия. page1. Учителки На първо място по стрес са учителките....
Начини, с които можем да помогнем на планетатаНачини, с които можем да помогнем на планетата
, така и в това на цялата планета....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Как да изсушим домати във фурнатаКак да изсушим домати във фурната
Загрейте малко зехтин и го разсипете в тези стъклени бурканчета. Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате. Ако се чудите как да изсушим домати във фурната?...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Сух таратор - планетите Земя и СатурнСух таратор - планетите Земя и Сатурн
Сухият таратор - планетите Земя и Сатурн е готов! П.С. За тези, които ще кажат, че това не е таратор, сервирайте в купа, добавете чаша вода, разбъркайте и хапнете с лъжица. Източник: Maia Ivanova - Кулинарна Мрежа...
Каква професия да избераКаква професия да избера
Когато ги видите написани и формулирани, може да ви стане по-ясно. И, разбира се, не може да мине без това – проучвайте и се интересувайте от различните професии!...
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Ако се притеснявате, че млякото носи бактерии, може да ползвате пастьоризирано....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Свинско със зеленчуци на скара в планинатаСвинско със зеленчуци на скара в планината
В планината се започва със събирането на дърва за огъня. Пали се огън и се загрява скарата. Свинският врат се нарязват на пържоли и се накисват в соев сос от града, за да може да поемат....
Пази планетата и природата ни с тези лесни правила!Пази планетата и природата ни с тези лесни правила!
Истината е, че всеки от нас може да направи няколко елементарни и изключително лесно стъпки, с които ще помогнете за спасяването на планетата. Ето кои са те: Къпете се по-бързо....
Най-чудатите професииНай-чудатите професии
3
Човек, който топли леглото – това е може би най-сладката професия, която може да съществува и колкото и невероятна да ви се вижда, всъщност си е напълно реална....
Как да си изберем професияКак да си изберем професия
Освен това, ако избирате между няколко професии, търсенето на една или друга алтернатива може да наклони избора ви в определена посока. Затова изучете рейтингите за всяка една....