Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Варен домашен сапунВарен домашен сапун
След като сместа ври два часа, капнете от сместа в чинийка и ако се втвърди, прекратете варенето на домашния сапун....
Кисело мляко и подправки с изумителна полза за здраветоКисело мляко и подправки с изумителна полза за здравето
Киселото мляко в комбинация с тези подправки и ядки са с голяма полза за здравето. Всичко това се разбърква добре и се консумира сутрин на гладно....
Домашен сапун със свинска масДомашен сапун със свинска мас
1
Домашният сапун със свинска мас изпира много добре....
Помада за вежди - какво е и как се ползва?Помада за вежди - какво е и как се ползва?
- При желание визуално да се повдигнат и подчертаят веждите, под тях се нанася тънък слой хайлайтър. - За подчертаване на веждите може да се използва и молив за вежди или да се тонират с палитра за вежди....
Как се прави домашен сапунКак се прави домашен сапун
Ползи от домашния сапун Домашният сапун притежава свойството да премахва петната не по-зле от най-скъпите съвременни препарати....
При мазоли - сапун и лист от люлякПри мазоли - сапун и лист от люляк
Сложете във вода да се размекне малко парче бебешки или друг неутрален сапун. Вземете 1 зелен лист от люляк. Натрийте малко от сапуна върху листа и го прикрепете към мазола със сапуна към кожата....
Сенки за вежди - как се слагат?Сенки за вежди - как се слагат?
Вижте още продукти за перфектни вежди, сред които: - Гел за вежди; - Помада за вежди;...
Гел за вежди - как се използва?Гел за вежди - как се използва?
Ето какви видове гелове за вежди съществуват и как се използват: Цветни гелове за вежди Първият вид гелове за вежди има цветна текстура....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Ето така се осолява сланина....
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Връща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Млякото леко се загрява. Яйцата се разбиват. Нишестето се смесва със захарта и солта и се разтваря в част от млякото. Добавят се останалото мляко и яйцата. Трябва да се получи гладка смес за палачинки....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа в ръката, да е лепкава, прехвърля се върху хартия за печене и върху малко...
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта. Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията. Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат. Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Как се правят домашни тортелиниКак се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима. В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Топящи се в устата манатаркиТопящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути. Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Антибактериалният сапун състарява кожатаАнтибактериалният сапун състарява кожата
Последните научни наблюдения показват, че антибактериалните сапуни са вредни за здравето на жените. Активната съставка в тези сапуни е триклозан....
Сапун срещу опасни бактерииСапун срещу опасни бактерии
Честото и внимателно измиване на ръцете със сапун е първата и най-важна препоръка за профилактика на инфекциозните заболявания....
Сапун срещу опасните бактерииСапун срещу опасните бактерии
Честото и внимателно измиване на ръцете със сапун е първата и най-важна препоръка за профилактика на инфекциозните заболявания....