Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сашо Кадиев не е на себе си! Вижте причината
В последно време българският актьор и телевизионен водещ Александър Кадиев е извън кожата си. Причината е все по-ниският рейтинг на предаването Преди обед....
Сашо Кадиев си вкара автогол с тези думи
Водещият Атанас Кадиев сгази лука. Синът на Катето Евро вбеси шефовете си.
Водещите на Преди Обед по БТВ Сашо Кадиев и колежката му са едни от най-забавните в сутрешния ефир. Този път обаче прекрачиха границата....
Сашо Кадиев отнесе глоба от бТВ
Сашо Кадиев, един от най-обичаните сутрешни водещи, си отнесе глоба. Причината е, че закъсня с половин час за предаването Преди обед.
Деси Стоянова, екранната партньорка на Кадиев, прекара 30 минути сама в ефир....
Сашо Кадиев се пусна по листо
Върху мястото, където Адам е носел смокиновото листо, Сашо Кадиев закичи зелено листо, най-вероятно от фикус....
Гери-Никол си има близначка! Вижте я
Наскоро стана ясно, че в морската ни столица се подвизава и друга девойка, която мнозина спокойно биха сбъркали за близначка на младата певица /уверете се сами, като разгледате галерията по-горе/....
Скандал! Сашо Кадиев аут от Би Ти Ви
Водещият на култовото предаване Преди обед по Би Ти Ви Сашо Кадиев е на път да изгуби работата си. След поредната му издънка шефовете са му вдигнали мерника....
Катето Евро в шок! Сашо Кадиев и Таня се разделят
Причината е, че Кадиев настоявал с жена му скоростно да си направят второ дете, а тя категорично отказвала, пише НовиниБг.
Телевизионерът не приемал Не за отговор....
Гювечета с каквото имаОбелете лука и го нарежете на полумесеци. Кренвиршите нарежете на колелца, а бекона на тънки парчета.
Подмажете гювечетата от вътре и сложете във всяко кренвиршче, отгоре топено сирене, маслинки, лук и по две супени лъжици...
1
Запеканка ала Каквото имаЗа тази рецепта за картофена запеканка съм използвала продуктите от хладилника, общо-взето каквото има, и стана страхотно!...
1
Роден шеф-готвач стана милионер! Вижте кой е той
Шеф Виктор Ангелов се нареди в списъка с родните милионери. Магьосникът на тиганите е тръгнал от дъното и днес е живото доказателство за успеха.
В началото на кариерата си Ангелов всяка вечер си е лягал гладен. Днес...
Картофено пюре Кой изяде сиренцетоКартофите се измиват, обелват се, нарязват се на парчета и се сваряват в подсолена вода.
Намачкват се с преса за картофи и докато са още топли към тях се добавят свареното прясно мляко, маслото и сол на вкус. Разбърква...
6
Победител от ВИП Брадър ще става баща! Вижте кой е той
Джино Бианкалана, победителят от ВИП Брадър 2015 ще става татко. Провъзгласеният за любимец на народа пристигна в България.
В страната ни Бианкалана пристигна с родителите си и десетина куфара. Той ще остане у нас няколко...
Българска звезда вдигна палат за милион долара! Вижте кой е той
Поговорката, че музикант къща не храни, вече е тотално опровергана. Любо Киров е доказателството за това.
Киров е сред малцината българи, които имат финансовата възможност да се сдобият с къщата на мечтите си. Отскоро...
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат.
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
1
Сашо Диков си тръгва от Канал 3
Устатият водещ Сашо Диков и досегашен програмен директор на Канал 3 реши да напусне телевизията. На 1 август тази година, когато му изтича и отпуската, Диков ще връчи молбата си за напускане.
Причина за това негово решение...
Кой е Дан Купър и къде изчезна той?
Един следобед в деня преди Деня на благодарността през 1971 г. човек, наричащ себе си Дан Купър (медиите погрешно го наричат Д. Б. Купър), се качил на полет 305 от Портланд за Сиатъл. Той бил облечен с тъмен костюм и...
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Солена сьомга Направи си самИнтересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес.
Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
8
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал...
1
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1