Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Баница, която не спадаВ киселото мляко сложете содата и бакпулвера да шупне, след което го смесете с яйцата, олиото и брашното. Бъркайте до хомогенна смес без бучици. Отделно натрошете сиренето.
Вземете една кора, намажете с четка с малко масло...
8
Палачинки, които не се късатОт посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
5
Пържен ориз не по китайскиОризът се измива и сварява в подсолена вода. След като е готов се изцежда и се измива със студена вода. В тенджера се слага зехтин да загрее.
Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук. Когато лукът почервенее...
4
Марс не винаги е бил червенАко към тези пясъчни частици се добави железен оксид - сиво-черен минерал, който е широко разпространен на Марс след време кислородът се свързва с железния оксид и при окислението се образува вещество, което е с червено-кафяв...
2
Нискокалоричен бананов кекс за (не)трениращиЗа този бананов кекс се пасират бананите, добавят се всички течни съставки при тях, разбърква се добре.
След това се прибавят всички сухи съставки и се бърка до получаване на хомогенна смес.
Диетичният кекс се пече...
2
Пържен патладжан, който не задържа мазнина
Имате перфектния пържен патладжан, който не задържа мазнина....
Кажете НЕ на инфаркта с червен лук!
Учени обаче твърдят, че зеленчукът в червено-лилав цвят може да помогне за предотвратяване на сърдечни болести....
Тиквички, които НЕ замърсяват олиото при пържене
Измийте и нарежете тиквичката на колелца. Посолете със сол и оставете така за 10- 15 минути, за да се осоли.
Сложете брашното в чиния. Оваляйте всяко едно парченце от двете страни. Изтръскайте от излишното количество....
Кюфтета на тиган, които не задържат мазнина
Загрява се тиган, само се намазва с малко олио и по скоро печем кюфтетата в тигана от двете страни до апетитен загар, затова и не задържат мазнина....
Тесто за мекици, което не задържа мазнина
Това е рецепта за тесто за мекици, които не стават мазни, тъй като не задържат мазнината при пърженето....
Специалистите съветват: Не купувайте тези храни
Според специалистите по хранене тези 6 храни въобще не си заслужават парите и не бива да се купуват. Вижте кои са те в горната ни галерия....
Кръстовден е! Не яжте червени храни
На Кръстовден е забранено да се ядат всякакви червени храни като червени ябълки, червен пипер, домати, репички и други....
Биковете не се дразнят от червено
Той се появява благодарение на менюто на птицата, което се състои от малки червени рачета и водорасли....
Червен Пипер
Видове червен пипер
Червеният пипер се дели на два вида. Той бива сладък червен пипер и лют червен пипер....
Червен Кантарион
Според специалистите тази билка е способна да възстанови изгубеното самочувствие и тонус, да придаде увереност и да спомогне за възвръщането на баланса в общуването с останалите хора....
Червен асклепиас
Нека поговорим за червения асклепиас, който вероятно е най-известен сред своите събратя асклепиаси, които се наричат и копринени цветя....
Италианските салами не стават без лют червен пипер
Специалистът по ботаника Леонард Фуш, който бил убеден, че Колумб е стигнал до Индия, нарекъл растението калкутски пипер....
Поправете щетите от слънцето
Лятото вече е към своя край. Сега е моментът да се погрижите за себе си - за кожата, за косата. Най-важното, на което трябва да обърнете внимание е овлажняването.
За да отстраните проблемите след отпуската кожа може да...
Бухнало тесто за мекици, което не задържа мазнина
Затоплете прясното мляко и водата до 37 градуса, т.е. при потапяне на кутрето топлината да е приятна, а не пареща.
Отделете 3 с.л. от топлото прясно мляко, в което активирайте маята с 1 ч.л. захар и 1 ч.л. брашно....
Не Мойсей, а вятърът разтворил Червено мореЕкипът на Дрюс дори е открил вероятно място, на което историята с преминаването през Червено море може да се е случила....
16
Червен вятър - Еризипел
Според специалистите развитието на възпалението по кожата е причинено от токсини на бактериите. В някои случаи освен стрептококи се появяват и стафилококи....
Притча за учителя
Присънило му се, че учителят стои пред него. Тогава ученикът го попитал:
- Учителю, защо не дойде, когато те очаквах?
- Ученико, аз бях тук и по-рано. Когато гладувах, ти ме нагости с вкусна храна....
Маринован червен лук
Нарежете червения лук на четвъртини. Поставете в цедка над купа и залейте с вряла вода, за да отстраните острия вкус.
За маринатата загрейте балсамовия оцет и около 150 мл вода....
Руски червен чай
Когато водата заври, добавяме 1 супена лъжица маточина и пакетчето червен чай.
Накрая чак слагаме ванилия към нашия ароматен чай.
Няма нужда от подслаждане този руски червен чай, понеже сладкото играе тази роля....