Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Белгийски шоколадов мусБелгийски шоколадов мус
Извадете и преди да сервирате, поръсете белгийския шоколадов мус с малко настъргана портокалова кора....
Вкусната история на белгийския шоколадВкусната история на белгийския шоколад
А марката белгийски шоколад гарантира високо качество на всяко изделие. Вече знаете историята на белгийски шоколад....
Създадоха нов вид шоколад! Вижте гоСъздадоха нов вид шоколад! Вижте го
Нов вид шоколад беше създаден наскоро от швейцарско-белгийска компания. Вкусното изделие е уникално по рода си и се явява четвърти вид шоколад в света след млечния, черния и белия....
Шоколадов кекс с течен шоколад и кафеШоколадов кекс с течен шоколад и кафе
Когато шоколадовият кекс с течен шоколад се изпече, внимателно го изваждаме от формата и го намазваме с течен шоколад, докато е още топъл....
Създадоха супер шоколад с мая за бираСъздадоха супер шоколад с мая за бира
Само че в места, където се прави шоколад, микробите са различни. Именно тази разлика обуславя и индивидуалния вкус на шоколада....
Белгийски кремБелгийски крем
Поръсва се с орехи и настърган шоколад....
Белгийски вафлиБелгийски вафли
Загрейте млякото до 30-35 г и разтворете в него маята. Оставете на топло за няколко минути. В това време отделете жълтъците от белтъците, като разбийте белтъците на твърд сняг с щипка сол. Пресейте брашното, направете...
Белгийски гофретиБелгийски гофрети
2
Смесете в купа бакпулвера, канелата, захарта. Добавете към тях яйцата, рома и размекнатото масло и много добре разбийте. Постепенно и при непрекъснато бъркане добавете брашното. Полученото тесто оставете да престои...
Цяла печена тикваЦяла печена тиква
Оставя се цяла печена тиква да изстине напълно преди консумация....
Пържена цяла пъстърваПържена цяла пъстърва
Поднесете пържената цяла пъстърва с хрупкавия чипс от рукола и пресни чери доматки. Добър апетит!...
Създадоха шоколад, който не се топи в горещиниСъздадоха шоколад, който не се топи в горещини
Белгийският учен Фредерик Дипере създаде шоколад, който има свойството да не се топи при горещини....
При чупливи нокти - желатинова баняПри чупливи нокти - желатинова баня
Изцедете 100 милилитра сок от ябълки (може да използвате и други плодове) и разтворете в сока пакетче желатин. Изчакайте да набъбне желатинът. Подръжте ноктите в плодово-желатиновата смес за няколко минути. След седмица...
При безсъние - баня с риганПри безсъние - баня с риган
Изсипете една шепа сушен стрък от риган в 3 литра вряла вода, покрийте с капак, увийте и оставете за 1.5 часа. Прецедете. Преди лягане затоплете до поносимост на кожата и измийте обилно главата си с извлека, после подсушете...
Пържени понички на маслена баняПържени понички на маслена баня
Пържените понички на маслена баня са готови....
Крем Брюле на водна баняКрем Брюле на водна баня
Разтопете крема Брюле на водна баня с горелка и сервирайте....
Веган Белгийски гофретиВеган Белгийски гофрети
Веган Белгийските гофрети са перфектни с Петмеза от фурми....
Лимецови белгийски гофретиЛимецови белгийски гофрети
Готовите Лимецови белгийски гофрети сервираме, докато са още топли. Гарнираме ги като палачинки. Между другото с брашно от лимец стават и прекрасни лимецови палачинки, както и лимецови курабийки....
Белгийски пържени картофкиБелгийски пържени картофки
4
Да Ви е сладко с Белгийски пържени картофки!...
Детски Белгийски гофретиДетски Белгийски гофрети
2
Могат да се поднесат както с сирене и лютеничка, така и със сладко, шоколад или пък мед. Изборът е изцяло ваш!...
Свинско по белгийскиСвинско по белгийски
Нарежете месото от свински джолан на порции с дебелина 1 см, начукайте, натрийте ги със сол и черен пипер, запържете ги леко в 1-2 с.л. олио и ги сложете на един ред в по-дълбока тава. Задушете в останалото олио нарязания...
Миди по белгийскиМиди по белгийски
Тези Миди по белгийски са чудесно мезе за вино!...
Белгийски рибен сосБелгийски рибен сос
В загрято масло запържваме брашното, докато леко пожълтее. Постепенно прибавяме рибения бульон, като бъркаме, докато сосът започне за се сгъстява. Подправяме с горчица, дафинов лист, сол и индийско орехче и варим...
Омлет по белгийскиОмлет по белгийски
Почистете гъбите и ги нарежете на тънки филийки. Сложете ги да се задушават в маслото заедно със ситно нарязания магданоз. Наръсете ги със сол и черен пипер на вкус. Отделно пригответе гъста смес от жълтъците, брашното...
Пиле по белгийскиПиле по белгийски
Пилето се измива добре и се слага в йенска тенджера. Добавят се нарязаните на кубчета картофи. Рендосва се чесън, добавя се копър, черен пипер и сол на вкус. Накрая се залива с бутилка бира. Слага се малко масло и се...
Омлет по белгийскиОмлет по белгийски
Почистете гъбите и ги нарежете на тънки филийки. Сложете ги да се задушават в маслото заедно със ситно нарязания магданоз. Наръсете ги със сол и черен пипер на вкус. Отделно пригответе гъста смес от жълтъците, брашното...