Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хейдън Пенетиър и Кличко все отлагат сватбата
Кличко и Хейдън се срещат от 2009 година, като на няколко пъти се разделят и се събират....
Хейдън Панетиер се върна при Кличко
Хейдън Панетиер и украйнският боксьор се разделиха през май 2011 г. след две годишна връзка....
Хейдън Панетиер се раздели с Владимир Кличко
Хейдън живее в САЩ, докато Кличко се подвизава в Хамбург, Германия....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Най-отгоре пък се слагат парченца краве масло.
Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Хейдън Панетиер лекува следродилната си депресия в клиника
Актрисата Хейдън Панетиер, известна и като половинката на световния шампион по бокс Владимир Кличко, е постъпила доброволно в клиника, за да лекува следродилната си депресия....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Яхния Да си оближеш пръстите
Яхнията се вари до готовност.
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1
Солена сьомга Направи си самЗабележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух!
Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера....
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСваряват се до полуготовност.
Междувременно се приготвя гъста смес от меда, соевия сос, кетчупа и горчицата.
Ребърцата се преместват в тавичка с кожата нагоре и се намазват обилно със сместа....
1
Украински борш по мой си начин
Зеленчуците се добавят към вече посвареното месо и се готвят 15-20 минути. Не бива да се разваряват.
4. Останалото цвекло и морковите рендосваме. Лука нарязваме на дребно.
5. Правим запръжка....
Пълнена патица по моя си рецепта
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата, щом се остъкли, махаме от огъня и пълним патицата....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как се прави перлена захар
Предлагам две рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят набързо у дома....
Пиле Омъжи се за менВръща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....
1