Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хейдън Пенетиър и Кличко все отлагат сватбатаХейдън Пенетиър и Кличко все отлагат сватбата
Кличко и Хейдън се срещат от 2009 година, като на няколко пъти се разделят и се събират....
Хейдън Панетиер се върна при КличкоХейдън Панетиер се върна при Кличко
Хейдън Панетиер и украйнският боксьор се разделиха през май 2011 г. след две годишна връзка....
Хейдън Панетиер се раздели с Владимир КличкоХейдън Панетиер се раздели с Владимир Кличко
Хейдън живее в САЩ, докато Кличко се подвизава в Хамбург, Германия....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Най-отгоре пък се слагат парченца краве масло. Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Хейдън Панетиер лекува следродилната си депресия в клиникаХейдън Панетиер лекува следродилната си депресия в клиника
Актрисата Хейдън Панетиер, известна и като половинката на световния шампион по бокс Владимир Кличко, е постъпила доброволно в клиника, за да лекува следродилната си депресия....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията се вари до готовност. По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода. Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
Оставяме го да се охлади преди консумация....
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
Забележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух! Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Ето така се осолява сланина....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Сваряват се до полуготовност. Междувременно се приготвя гъста смес от меда, соевия сос, кетчупа и горчицата. Ребърцата се преместват в тавичка с кожата нагоре и се намазват обилно със сместа....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Украински борш по мой си начинУкраински борш по мой си начин
Зеленчуците се добавят към вече посвареното месо и се готвят 15-20 минути. Не бива да се разваряват. 4. Останалото цвекло и морковите рендосваме. Лука нарязваме на дребно. 5. Правим запръжка....
Пълнена патица по моя си рецептаПълнена патица по моя си рецепта
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата, щом се остъкли, махаме от огъня и пълним патицата....
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как се прави перлена захарКак се прави перлена захар
Предлагам две рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят набързо у дома....
Пиле Омъжи се за менПиле Омъжи се за мен
1
Връща се пилето със сметана в тигана със соковете си, полива се няколко пъти с горещ сос и се добавя още 25 г масло, разбърква се. Добавят се и накъсани листа босилек....