Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гъбени галети с яйца
След това изваждаме солените галети, правим малка дупка в средата и чукаме яйцата.
Връщаме във фурната и печем до запичане на яйцата гъбените галети с яйца....
Коктейл Това ли е всичко?
Можем да се насладим на готовия коктейл Това ли е всичко? - ако случайно не ни стигне, нищо не ни пречи да си направим нов коктейл....
Пилето, в което ще се влюбитеПоднасяме пилето, в което ще се влюбите с чаша бира и салата.
Добър апетит!...
2
Ще им устоиш ли! Най-апетитните картофени шедьоври (ГАЛЕРИЯ)
Вижте кои са тези най-вкусни кулинарни шедьоври в галерията ни....
Палачинки Галеник
Важно е да не ги печете на много силна степен, защото ще изгорят бързо.
Топлите палачинки намажете обилно с масло.
Палачинките Галеник са много вкусни!...
Палачинки Галеник
Изсипете брашното в подходящ съд, добавете разбитите със солта и захарта жълтъци, сипете каймака и разбъркайте хубаво, за да не останат бучки.
Сипете в сместа разбитите белтъци, разтопеното масло, млякото, разбъркайте...
Коктейл Портокалов цвятПоставете сока, джина и леда в шейкър и разбийте. Изсипете в охладена чаша и украсете с парчето портокал.
Това е рецептата на един симпатичен дамски коктейл за всеки повод....
1
Коктейл Портокалов цвят
Поднесете коктейла Оранжев цвят (Orange Blossom) с украса от парченце портокал....
Коктейл Портокалов цвятПоставете сока, джина и леда в шейкър и разбийте. Изсипете в охладена чаша и украсете с парчето портокал.
Това е рецептата на един симпатичен дамски коктейл за всеки повод....
1
Мед от липов цвят
Налейте меда от липов цвят в напълно сухи бурканчета и ги обърнете с капачката надолу, за да се запечатат.
Излязоха три бурканчета по 370 много ароматен и полезен за здравето домашен мед....
Сладко от розов цвят
Така сладкото от тъмнозелен цвят получава ярко червен цвят. С лимонтузуто сладкото ври за още 2-3 минути.
* По същия начини при същото съотношения се вари сладкото от бял крем, акация и горски теменужки....
Паниран цвят от тиква
Цветът от тиква се изчиства от дръжките, да остане само цветето. Яйцето се разбива с галетата и солта.
Пържи се в малко мазнина на тефлонов тиган само за минутка от едната и от другата страна....
Паниран цвят от тиквички
Получи се разкошно предястие паниран цвят от тиквички!
Източник: Silviya Kyuchukova - Кулинарна мрежа...
Пълнен цвят от тиквичка
Измиваме и разполовяваме патладжана, поръсваме със сол и изчакваме горчилката да се отцеди, попиваме я със салфетка и поръсваме патладжана с кимион.
Печем го в предварително намазана с олио тава в загрята фурна на 200...
Забравете за екстеншъните! Сега на мода са прическите Боб (ГАЛЕРИЯ)
А докато се чудите дали да се решите на по-къса прическа, вижте няколко снимки с прически Боб в галерията ни, които ще ви накарат да се осмелите на промяна....
Какъв цвят червило ще ми отива?
Добавянето на цвят към устните може да промени съществено чертите на лицето, но изборът на неправилен нюанс е в състояние да развали цялостното излъчване.
Затова е важно да се избере червило, което наистина отива на...
Сладко от цвят на бъз
Обърнете сладкото от цвят на бъз с капачките надолу до пълното им охлаждане.
Да ви е сладко!...
Студен чай с липов цвят
В дълбок съд, който събира малко повече от 3. 5 л, слагаме на дъното липов цвят, така че да го покрие хубаво....
Сладко от цвят от розаИзмиваме розите, добре ги изцеждаме и ги слагаме в купа.
Добавяме лимоновата киселина и добре стриваме листата.
В тенджера слагаме захарта и водата.
След разтваряне на захарта добавяме розовите листа и оставяме...
1
При шипове - цвят от слънчоглед
Рецептата за тинктура от млад цвят на слънчоглед за лечение на шипове е от книгата на Теменуга Димитрова и Лидия Димитрова ‐ Лечебни отвари, сиропи и настойки, 2009....
Сладко с цвят от рози
Щом е полуготов, добавете розовия цвят към него и варете на ниска степен.
Ще разберете кога е готово като капнете капка върху порцеланова чиния и тя не се разлее, а си остане в същата форма....
Ще опитате ли чай със сирене - последната чудатост сред кулинарите
Категорично се подчертава, че вкусът ще ви изненада, а съчетанието ще се хареса само на ценители, които не се притесняват да опитат нещо по-екстравагантно....