Анонимен
Анонимен
Новак

Форумните Постове на Анонимен

  • АнонименДа сбъдна ли мечтата си?Бих настоявала той данаправи крачката и пръв да се реши на среща на живо. Не рискувай да пътуваш където и да било. Няка как да "провериш", ако той първи не дойде при теб и то за известно време.
  • АнонименКак да разбера дали ме харесва?Тогава ти я направи. Няма нищо странно или нередно в това.
  • АнонименВлюбен съм в нея, но не искам да я губя като приятелПо-добре й признай чувствата си, за да не останеш с половин сърце.
  • АнонименВлюбен съм в нея, но не искам да я губя като приятелПо-добре й признай чувствата си, за да не останеш с половин сърце.
  • АнонименМога ли да сключа брак с чужденецНяма нужда се насочваш в интернет. Просто подайте заявление в общината. Ти си българска гражданка и можеш да се омъжеш за когото искаш стига той да има лични документи. Все пак от колко време сте заедно, колко бързо стигнахте до решение за брак? Аз разбирам, че на момчето му е нужно, за да е сигурен, че ще продължите връзката си, но ти от твоя страна трябва добре да го обмислиш.
  • АнонименСлед раздялата нищо не беше същотоПросто не сте един за друг. Затвори тази страница.
  • АнонименКажете си мнението за смесените браковеНапълно нормални са, като всички други. Две мои братовчедки са омъжени за мюсюлмани и си живеят много добре. Не съм мислила за ситуация, в която бих била с мюсюлманин. Приятелят ми е китаец, съответно не е мюсюлманин и с него се разбирам чудесно. Приятелят на сестра ми е сърбин, т.е. православен и с него аз лично не се разбирам.
  • АнонименСмесени бракове и култураАз съм българско момиче. Моят приятел е с африкански произход. Той живее в България, но му е много трудно, защото българите не го приемат лесно. Приятелите му повечето са чужденци, а малкото българи с които дружи са мои приятели или негови съотборници. Родителите ми дълго време не го приемаха, но вече свикнаха с него. Баща ми дори го представи на негови приятели като мое гадже и заедно оправяха семейния автомобил. Ако има някой в моята ситуация може да обменим опит.