Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Единичен статус #299446
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави форумната тема: Страх ме е, че ще ме оставипреди 7 годиниЗдравейте може да ви се стори откачено но адски много държа на едно момче и ме е страх че ще ме остави. И така заедно сме от 5 години и на скоро се промени постоянно ме сравнява с някоя и говори коя колко красива била че се запознала с много красив и такива. Та това не е проблема, обяснявам си го че го прави нарочно, за да го ревнувам , проблема е там че не мисля че съм достойна за него като съдя по бившите му правя всичко възможно да го задържа съгласна съм на какво ли не за него - дори и тичам след него с една дума, но не мисля че много дълго още ще издържа да си крия страховете от него.

    Мъчила съм се да говоря с него но той го приема на шега и за това се обръщам към вас. Нямам навик да пиша по форуми но имам чувството че ще го загубя. Той постоянно заглежда някоя и това много ме притеснява прекалено ку*вар си пада и за това ме притеснява с много момичета е бил имал е 1 сериозна връзка а аз съм втората му за това се притеснявам и че друга ще иска. най ме притеснява че бившата му ми е много добра приятелка много красиво момиче е и нито е някоя ку*ва да речеш нито се държи като такава той не бил сериозен към нея а цели 2 години били заедно затова го остави но иначе много го обичаше все си викам аз поредната ли съм му и това ли мене чака дори ме е сам да се покажа на улицата като постоянно иска ада ходим някъде с неговите приятели и приятелките им.

    Имам чувството че баш защото не съм достатъчно красива за него и изобщо достатъчна в каквото и да е отношение ще ме остави надявам се няма да ме вземете за някаква побъркана мисля че от обич всичко е възможно но не съм сигурна той наясно ли е че само си играе с чувствата ми ако сам о на думи вика че ме обича и че вечно ще е с мене все пак няма вечни неща. Надявам се за някой съвет да ми кажете кака ми е грешката и ли просто много се притеснявам благодаря за вниманието!