Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Единичен статус #479880
  • АнонименАнонимендобави форумната тема: Сама поиска да не сме приятелкипреди 6 годиниОт известно време с така наречената ми най-добра приятелка не се разбираме особено много. Като цяло като сме си двете сме много близки ,но има ли и друг тя е много невъзпитана и не се държи добре. Винаги сме имали сторове ,но винаги сме се сдобрявали ...Когато всички си тръгваха аз оставах ,когато всички и говориха зад гърба аз я защитавах и ми беше гадно така сякаш говорят за мен ,когато беше тъжна и аз бях с нея...Но някак си не винаги е било така и от нейна страна .

    Скоро преди 12 дни ме разочарова по един начин и аз си дадох сметка ,че не си заслужава вече да и давам за пореден път шанс последната седмица имах много проблеми с семейството и не се чувствах добре ,но нея я нямаше ,когато и разказах тя се направи на глуха после страх да и споделям ,защото беше излишно.

    От 7 февруари имам нова приятелка (Е)постепено с нея се запознахме много добре и открихме ,че имаме много общо и се разбираме добре .Станахме си много близки и много се подкрепяме само тя беше до мен през тази една седмица и само на нея споделях и вече за на пред ще е така .Старата ми приятелка много почна да завижда/ревнува и ми говореше лоши неща за Е и много да се заяжда ,но аз се правих,че не забелязвам докато вчера не ми каза ,че в приятелството ни няма място за Е аз побеснях .

    Говорихме вчера с старата ми приятелка и какви ли не ми ги наговори призна си за всеки път, когато ме е лъгала и в крайна сметка каза ,че вече не можем да сме приятелки, защото не иска да ни пречи с Е и аз изпълних желанието и да не сме приятелки,но днес се държеше с мен така все едно сме първи дружки ,но аз се правя ,че не съществува .Вече единствената ми приятелка е Е по -много причини...