Анонимен
Анонимен
Новак
 • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Сама поиска да не сме приятелкипреди 2 годиниplami_am :Ами това са детски истории. Приятелството е нещо, което се гради с години. Обясни го на приятелките си и, ако са ти такива - и ДВЕТЕ ще те разберат.

  Няма нужда да обяснявам със старата ми приятелка вече не желая да говоря .Няма право да ме кара да избирам тя ми беше звъняла за да ме пита "Аз или Е" аз и отговорих ,че на такива въпроси не отговарям .Това ,че си мислеше,че ще стана ндп с другата и ще зарежа нея нямаше да стане ,ако тя не беше го поискала .Всички ,които знаят за тази случка са възмутени от нейното държание и думи.Вчера беше казала на едно момиче ,че едва ли не аз съм и сърдита и аз съм взела решение да не сме приятелки .Какви са тези глупости като тя сама го избра ,а вече иначе е тъжна ,че е станало така .Винаги е била такава в някои моменти и просто вече не мога за 1001 път да и дам шанс просто не чувствам да има нужда да е част от живота ми ...
 • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Сама поиска да не сме приятелкипреди 2 годиниОт известно време с така наречената ми най-добра приятелка не се разбираме особено много. Като цяло като сме си двете сме много близки ,но има ли и друг тя е много невъзпитана и не се държи добре. Винаги сме имали сторове ,но винаги сме се сдобрявали ...Когато всички си тръгваха аз оставах ,когато всички и говориха зад гърба аз я защитавах и ми беше гадно така сякаш говорят за мен ,когато беше тъжна и аз бях с нея...Но някак си не винаги е било така и от нейна страна .

  Скоро преди 12 дни ме разочарова по един начин и аз си дадох сметка ,че не си заслужава вече да и давам за пореден път шанс последната седмица имах много проблеми с семейството и не се чувствах добре ,но нея я нямаше ,когато и разказах тя се направи на глуха после страх да и споделям ,защото беше излишно.

  От 7 февруари имам нова приятелка (Е)постепено с нея се запознахме много добре и открихме ,че имаме много общо и се разбираме добре .Станахме си много близки и много се подкрепяме само тя беше до мен през тази една седмица и само на нея споделях и вече за на пред ще е така .Старата ми приятелка много почна да завижда/ревнува и ми говореше лоши неща за Е и много да се заяжда ,но аз се правих,че не забелязвам докато вчера не ми каза ,че в приятелството ни няма място за Е аз побеснях .

  Говорихме вчера с старата ми приятелка и какви ли не ми ги наговори призна си за всеки път, когато ме е лъгала и в крайна сметка каза ,че вече не можем да сме приятелки, защото не иска да ни пречи с Е и аз изпълних желанието и да не сме приятелки,но днес се държеше с мен така все едно сме първи дружки ,но аз се правя ,че не съществува .Вече единствената ми приятелка е Е по -много причини...
 • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в ezine.bgпреди 2 години