Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Единичен статус #602481
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави форумната тема: Помощ! Имам къса цъфтяща коса, която не расте!преди 5 годиниХора трябва ми помощ. Имам къса права коса която много цъфти и не расте.

    Вече опитах всичко и не знам какво да правя. Използвам балсама, шампоана и серума за цъфтящи краища на Marakesh, дълго време правих маски с кокосово масло, пих витамини за косата, пръсках с хининова вода за растеж и т.н., но нищо не стана. Редовно ходя на фризьор(в края на всеки месец) да ми обира цъфтежите, но имам чувството че, след всяка подстрижка косата ми става все по къса и по къса и не расте. Или ако порасне малко то е цъфтеж и го отрязват.

    Вече някъде 3 години съм така. Преди това имах дълга коса която волпще не поддържах (даже на фризьор не ходех) и си беше страхотна-блестяща,гладка, ослепителна и не цъфтеше.

    Храня се здравословно, пия много вода и стриктно спазвам съветите на фризьора ми, но мисля и виждам че няма никакъв ефект. Наскоро пак ходих на фризьор и тоя път ме отряза малко повече и сега ми е къса косата някъде до раменете и е нацъфтяла ужасно. Кажете някой съвет.