Бяло фрапе

Бяло фрапе

15

Смесете кафето, водата и захарта в чаша за фрапе. Разбива се с миксер или специален уред за фрапе, докато се получи гъста пяна. Долейте бавно прясното мляко и добавете кубчетата лед. Поднесете със сламка....

1

Домашно Бяло Фрапе

Разгледай всички 74 авторски предложения за домашно бяло фрапе в Езине.бг.
Домашно бяло вино

Домашно бяло вино

3

Бялото вино изисква по-фина обработка на материала от червеното. Най-важното при производството на бяло вино е, че мъстта трябва да ферментира...

Нескафе фрапе

Нескафе фрапе

9

чаша сложете 2 кубчета лед и изсипете фрапето. Долейте с прясно мляко, за да получите бяло фрапе....

Дробчета Франсе

Дробчета Франсе

Пилешките дробчета се изпържват в мазнината – олиото и маслото. Прави се канапе от зелената салата в основна чиния, отгоре сипваме дробчетата...

Домашно доматено пюре

Домашно доматено пюре

4

Доматите обелете от ципата, а може да ги минете направо през машинка, която отделя люспите и семките. Ако нямате такава машинка, след като...

Бяло течение

Бяло течение

бялото течение има прекалено бял, сив или жълт оттенък с миризма на риба може да се касае за бактериална вагиноза. Симптоми при бяло течение...

Бяло мезе

Бяло мезе

Рулцата от раци се сваряват във вряща подсолена вода, отцеждат се и се нарязват на кръгчета. Предварително са сварени кускуса и царевицата...

Бяло сладко

Бяло сладко

добавя лимоновия сок. Получената смес се поставя в широк съд и се разбърка в една посока докато се пресече и се получи бяла и еднородна. Ако...

Бяло брауни

Бяло брауни

около 25 минути. След като бялото брауни се охлади, може да го разрежете на парчета....

Домашно сирене

Домашно сирене

13

Прясното овче мляко се прецежда и се загрява за около 10 минути до температура 70 градуса, като не трябва да завира. След това се охлажда до 33...

Домашно кьопоолу

Домашно кьопоолу

Патладжаните пробождаме на няколко места с вилица и изпичаме във фурната. Чушките също изпичаме. Готовите изпечени чушки и патладжани белим...

Домашно сирене

Домашно сирене

1

, поставяме капак или друга плоскост и отгоре поставяме тежест. Готовото домашно сирене можем да консумираме веднага, но е най-добре след 5-6 дни....

3.5
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: