Ezine.bg»Избрани Колекции»Направа на Домашно Бяло Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашно бяло виноНай-важното при производството на бяло вино е, че мъстта трябва да ферментира без семките, чепките и ципите....
4
Скумрия с бяло вино
Рибите се почистват от вътрешностите и се подреждат една до друга в подходяща правоъгълна тавичка. Водата, виното и оцетът се смесват. Добавят се...
Скариди с бяло вино
Почистваме скаридите много добре. Овкусяваме ги със зехтина, червения, черния пипер, солта и ги оставяме да престоят около 20 мин.
След това ги...
Миди с бяло вино
Измиваме добре мидите в солена вода. С помощта на нож ги отваряме внимателно и изваждаме вътрешността.
Слагаме ги да се задушат на силен огън...
Пъстърва с бяло вино
Измийте и почистете пъстървите, поставете ги в подходящ съд и ги залейте с бялото вино. Посолете.
Оставете рибата да престои така 1-2 часа. Стоплете...
Раци с бяло вино
Сварете измитите раци. Смесете бялото вино с малко вода и добавете подправките.
Поставете на слаб огън за 20 минути. Добавете свареното месо от...
Желе с бяло вино
Гарнираме желето с разбита със захар сметана и зърна бяло грозде. Поднасяме с бисквити....
Бухти с бяло вино
Към разбитите яйца прибавяме киселото мляко със содата, солта, виното и малко по-малко сипваме брашното, получаваме гъста каша.
С помощта на лъжица...
Бифтек с бяло вино
Намазваме телешките бифтеци с олио и ги поръсваме с черен пипер. Оставяме ги на хладно за около 1 час. Изпържваме бифтеците в силно сгорещено олио...
Хайвер с бяло вино
Поставяме хайвера в съд, намазан с масло.
Отгоре поставяме нарязаните домати, поръсваме с лимонова кора, сол, черен пипер, нарязания магданоз,...
Бифтеци с бяло вино
Поръсете бифтеците с черен пипер и ги намажете от двете страни с олиото. Оставете ги да престоят около 1 мин.
Сгорещете силно олио в тиган и запържете...
Кейк с бяло вино
В купа разбиваме омекналото масло и захарта до побеляване.
Прибавяме виното, водата и какаото, като продължаваме да разбиваме.
Поставяме сместа...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: