Ezine.bg»Избрани Колекции»Направа на Домашно Бяло Вино
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

4

Долейте виното и оставете да се задушат за около 4 минути на тих огън.
Прехвърлете бифтеците в затоплени чинии....

Гарнираме желето с разбита със захар сметана и зърна бяло грозде. Поднасяме с бисквити....

Към разбитите яйца прибавяме киселото мляко със содата, солта, виното и малко по-малко сипваме брашното, получаваме гъста каша....

Смесете бялото вино с малко вода и добавете подправките.
Поставете на слаб огън за 20 минути....

Отгоре поставяме нарязаните домати, поръсваме с лимонова кора, сол, черен пипер, нарязания магданоз, заливаме с вино и разтопено масло....

Водата, виното и оцетът се смесват. Добавят се нарязаните на филии лук и моркови.
Слагат се чесъна и останалите подправки....

5

1

Добавете 150 мл от водата, в която се вариха портокаловите кори, варете и накрая добавете виното. Свалете от котлона....

Намаляваме котлона, заливаме с бялото вино и задушаваме под похлупак 7-8 минути.
Вадим бифтеците от тигана и ги прибираме на топло....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: