Задушени Агнешки Котлети

Разгледай всички 74 избрани предложения за задушени агнешки котлети в Езине.бг.
Агнешки котлети по френски
Агнешки котлети по френски
Агнешките котлети се начукват и се поръсват със сол и черен пипер. Запържват се леко в част от маслото. Заливат се с виното, похлупват се и...
Карамелизирани агнешки котлети
Карамелизирани агнешки котлети
. Когато се "запечатат" равномерно ги сложете във фурната и ги запечете за още 10 минути на 180 градуса. Поднесете агнешките котлети с ...
Агнешки котлети по самоковски
Агнешки котлети по самоковски
лимоновия сок и се смъква от огъня, след като леко се сгъсти. Котлетите се поднасят топли, залети с направения сос, с гарнитура от задушени ...
Агнешки котлети на грил
Агнешки котлети на грил
Начукваме котлетите и ги посоляваме и ръсим с черен пипер. Правим марината от лимоновия сок, олиото, счукания чесън, накълцания магданоз и...
Агнешки котлети по италиански
Агнешки котлети по италиански
Начукайте подготвените агнешки котлети и ги посолете. Оваляйте ги в настърган кашкавал/пармезан/пекорино. Всеки котлет потопете в ...
Агнешки котлети Дижон
Агнешки котлети Дижон
Изрежете излишните тлъстини от котлетите. Смесете в купа мащерката и портокаловата кора. Добавете захарта и горчицата, разбъркайте добре...
Агнешки котлет с кайсии
Агнешки котлет с кайсии
Леко начукайте агнешките котлети и ги посолете. В купичка разбъркайте бахара, карамфила, черния пипер. С половината от получената смес...
Агнешки котлети с кашкавалена коричка
Агнешки котлети с кашкавалена коричка
. Овкусените котлети се овалват последователно в брашното, в сместа от яйца и настъргания кашкавал и в галетата. Загрейте в тиган олио и...
Задушени агнешки дреболии
Задушени агнешки дреболии
Измитите и нарязани на малки парчета дреболии изпържваме заедно със ситно нарязания лук в сгорещено масло. Доливаме доматен сок, виното...
Задушено агнешко бутче
Задушено агнешко бутче
измийте, подсушете и шпиковайте с парченца сланина. Добавете към зеленчука в съда, покрийте и задушете до омекване. След това долейте виното и...
Агнешко задушено с боб
Агнешко задушено с боб
да махнем мазнината – при агнешко и овче острият вкус се дължи основно на мазнината. Когато вентилът на тенджерата покаже, че налягането е ...

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: