Ezine.bg»Избрани Колекции»Агнешки бут Задушен във Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Печен агнешки бут с картофи на фурна](/files/lib/250x250/agneshkibutkartofi.webp)
Връщаме във фурната и печем агнешки бут с картофи на фурна за още 30 минути....
![Пълнен агнешки бут](https://gradcontent.com/lib/250x250/agneshko8.webp)
Пече се на умерена фурна. След като се позапече, се правят нарези по месото, посолява се и се намазва с масло....
![Агнешки бут с подправки](https://gradcontent.com/lib/250x250/agneshko8.webp)
Извадете тавичката от фурната и я оставете да престои 15 мин.
Извадете месото от тавичката и го поставете върху топло плато....
![Агнешки бут от Пиренеите](https://gradcontent.com/lib/250x250/lamb-legs-potato88.webp)
Изключваме и оставяме за още 10 минути във фурната.
Нарязваме на филии и сервираме в затоплена чиния....
![Пушен агнешки бут на барбекю](https://gradcontent.com/lib/250x250/lamb-leg-potato6.webp)
Нарязваме малки прорези на агнешкия бут по диагонала. Намазваме с готовата смес целия агнешки бут и го оставяме в хладилник поне за час....
![Печен агнешки бут с ароматни подправки](https://gradcontent.com/lib/250x250/agnebutjojen.webp)
Печеният агнешки бут с ароматни подправки е готово след това!...
![Агнешки бут със сос от зеленчуци](https://gradcontent.com/lib/250x250/agneshko14.webp)
С марината от виното, нарязаните зеленчуци и подправките се залива нарязаното на порции бутче и престоява в нея 3-4 часа.
След като се извади,...
![Печен агнешки бут с кисело мляко](https://gradcontent.com/lib/250x250/agneshko21.webp)
Печем го в предварително загрята фурна на 160 градуса под фолио. По време на печенето поливаме месото със събралия се в тавата сос....
![Задушен агнешки дроб за мезе](https://gradcontent.com/lib/250x250/agnershki-drob-maslo-flx.webp)
Разбъркайте, затворете пържения дроб с капак и гответе още 20 минути,
Задушения агнешки дроб за мезе поднесе за вечеря....
![Задушен свински бут със сушени сини сливи](https://gradcontent.com/lib/250x250/svinsko-gabi-sini-slivi.webp)
Сливите накиснете от предната вечер във виното, на другия ден ги отцедете и им отстранете костилките.
Месото запържете в маслото, като внимавате...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: