Задушени Пилешки Сърца Натюр

Открий всички 74 кулинарни идеи относно задушени пилешки сърца натюр в Езине.бг.
Задушени пилешки дробчетаЗадушени пилешки дробчетаЗадушените пилешки дробчета се поднасят поръсени с наситнен магданоз. Тези задушени пилешки дробчета са уникално вкусно ястие с карантия....
Задушени пилешки бутчетаЗадушени пилешки бутчетаВ нея се прибавят пилешки бутчета и се покриват (може да използвате найлонов плик, който добре да завържете и да го поставите в тава)....
Пилешки сърца в гювечеПилешки сърца в гювечеПочистете пилешките сърца и ги сложете да се задушат за 10 минути в зехтина....
Пилешки сърца по селскиПилешки сърца по селскиОтцедете пилешките сърца от водата, в която сте ги сварили. Накълцайте лука на полумесеци и го сложете в сгорещено олио да се задуши....
Пилешки сърца в маслоПилешки сърца в маслоЗагрейте маслото в тиган (при нужда добавете още 1 с.л.) и изсипете пилешките сърца....
Макарони с пилешки сърцаМакарони с пилешки сърцаСърцата се овалват в смес от брашното, солта и черния пипер. Лукът и чесънът се нарязват на ситно и се пържат в смес от олио и масло....
Пилешки сърца с яйцаПилешки сърца с яйцаСложете измитите и нарязани на парчета пилешки сърца в тенджера, залейте ги с прясното мляко и водата, посолете ги и след като кипнат, ги варете 15...
Телешки шницел натюрТелешки шницел натюрПоднесете телешки шницел натюр със сезонна салата или друга гарнитура по избор!...
Пилешки сърца в доматен сосПилешки сърца в доматен сосПилешките сърчица се почистват и нарязват на две, след което се мариноват за около 15-20 минути....
Задушени пилешки воденички в сметанаЗадушени пилешки воденички в сметанаЗалейте ги с пилешкия бульон и след като кипне, намалете огъня, похлупете тигана и оставете воденичките да се задушават 20-ина минути....
Пилешки бутчета, задушени във фолиоПилешки бутчета, задушени във фолиоПилешките бутчета се нацепват на няколко места и в цепнатините се слага бекон, омазват се с масло и подправка за пиле или каквито предпочитате....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: