Ezine.bg»Избрани Колекции»Заек по Градинарски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

В съда за готвене се слагат ситно нарязаните лук и моркови и леко се задушават в малко растително масло и вода, след което се добавят картофите, наситнените...

Към края на готвенето се прибавя и грахът към пуешкото по градинарски.
Бавното готвене прави месото много крехко и ястието много вкусно....

Във вряща подсолена вода се прибавят нарязаните на кубчета моркови и целина, зелето, нарязано на ситно, кубчета картофи и зеления фасул, нарязан на...

1

Почистете паламуда и махнете главите. Сложете да заври 1 л вода с олиото и посолете на вкус. Прибавете нарязаните моркови, целина и зърната черен...

Нарежете пуешкото на парчета и го сложете да се запитржи с 3 с.л. олио. Щом се зачерви в същата мазнина задушете и накълцания кромид, доматеното пюре...

1

Начукваме говеждото месо, подправяме го с черен пипер и го оставяме да престои на студено 1-2 часа. Запържваме месото в силно сгорещеното олио, в...

Изчистваме рибата и я измиваме, овкусяваме я със сол и черен пипер и я оставяме да престои на хладно за 1 час.
В дълбок съд върху котлона слагаме...

Измиваме пилето, почистваме и посоляваме. Разрязваме го на порции и ги изпичаме в предварително загрята на 250 градуса фурна.
Обелваме тиквичката...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: