Ezine.bg»Избрани Колекции»Див Заек в Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нарежете сланината на малки кубчета. Загрейте в голям тиган половината от маслото и запържете добре сланината. Добавете нарязания лук, счукания чесън...

Залейте с нея нарязания на порции заек и го мариновайте 24 часа, след което го извадете и го подсушете....

1

Заекът с картофи в гювеч се пече без капак в края на готвенето.
Вижте също как да си направите задушен заек или любимото заешко с ориз....

Като отмине малко време, постепенно вдигаме температурата до 200 °C и доопичаме заешкото в гювеч.
Печем бутчетата от заек в гювеч до готовност...

Затворете добре бурканите и стерилизирайте гювеча за 1 час и 30 минути след завиране на водата....

1

В пръстен гювеч редим на пластове първо тиква, после месото с лука и ориза. Най – отгоре слагаме резенчета домати....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
53
42
30
23
10
Дай твоята оценка: