Как се Готви Телешко със Сини Сливи

Прегледай всички 73 подбрани съвети за как се готви телешко със сини сливи в Езине.бг.
Свинско със сини сливиСвинско със сини сливиПри приготвянето на рецептата може да използвате пресни или сушени сини сливи. Във втория случай, накиснете сливите за 1 нощ във вино...
Бонбони със сини сливиБонбони със сини сливизахар и варим до готовност. Нарязваме портокаловите кори на парченца. Във всяка слива слагаме по едно парченце портокалова кора и орехова ядка...
Яхния от сини сливиЯхния от сини сливипипер. Сосът се разрежда с 1 чаена чаша вода и се кипва, след което прибавят сливите, почистени от костилките (или непочистени), канелата...
Компот от сини сливиКомпот от сини сливиИзмийте и почистете от костилките сините сливи, като ги разделите на половинки. Напълнете бурканите до малко над половината с плодовете...
Торта със сини сливиТорта със сини сливи
3
сместа в намазана с масло и поръсена с брашно тортена форма. Наредете отгоре сливи с дъното нагоре. Разбийте на плътен сняг 4 белтъка с 1ч. ч...
Сини сливи с празСини сливи с празНарежете праза на дребни парчета и го задушете в олиото. След омекване на праза добавете сушените сини сливи без костилки, предварително...
Пестил от сини сливиПестил от сини сливиПестилът е плодово пюре, сварено без захар и изсушено след това. Отлично узрели сини сливи се измиват добре, изчистват се от костилките...
Мармалад от сини сливиМармалад от сини сливи
Избират се добре узрели сливи, измиват се и се почистват от дръжките и костилките. Сливите се варят в малко вода до омекване, след което се...
Сини сливи с оризСини сливи с оризСините сливи се почистват от костилките. Лукът се нарязва на ситно. В тиган се задушава в растителното масло и 1 супена лъжица вода до омекване...
Кнедли със сини сливиКнедли със сини сливи. Овкусяват се с малко сол. Добавят се яйцата и нишестето и брашно, колкото да се омесва леко тестото. На сините сливи им се махат костилките...
Пиле със сини сливиПиле със сини сливи
запържените бутчета. Добавяме предварително измитите сини сливи, захарта и 1-2 щипки сол и варим до омекване на месото. Сервираме готовото ястие с канела и поднасяме....

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 3
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: