Доматена мусака без заливка

Доматена мусака без заливка

0

Лукът се нарязва на филийки, морковите на колелца, а месото на хапки. Задушават се в мазнината. Последователно се прибавят нарязаните на...

1

Как се Прави Заливка на Мусака

Открий всички 74 подбрани съвети за как се прави заливка на мусака в Езине.бг.
Заливка за мусака

Заливка за мусака

7

. Бъркането продължава, докато стане гладка смес. Ако много се сгъсти, добавете още едно яйце. Залива се и се разпределя равномерно върху...

Мързелива мусака без заливка

Мързелива мусака без заливка

премахнем, а можем да поставим в загрятата фурна и да се препече нашата мусака без заливка. При поднасяне поръсваме тази вариация на класическа мусака с нарязан на ситно магданоз....

Мусака с праз

Мусака с праз

Задушаваме каймата с част от мазнината, прибавяме черен и червен пипер, доматеното пюре и солта. Нарязваме праза на парчета, дълги 3 см и го...

Мусака с праз

Мусака с праз

. Приготвя се заливка за мусака от яйцата, разбити с половината от млякото и щипка сол. Залива се мусаката и се пече 15 – 20 мин. в силна фурна. През...

Мусака без заливка с пресни картофи и тиквички

Мусака без заливка с пресни картофи и тиквички

, защото самите тиквички също си пускат водичка. Изсипваме в тава, по желание поръсваме с чубрица. Осоляваме със сол на вкус и слагаме мусаката без заливка във фурната на 200 градуса. Печем мусаката ни до готовност....

Мусака от праз и сирене

Мусака от праз и сирене

. С получения бешамелов сос залейте запечената мусака, поръсете с настъргания кашкавал и запечете отново до леко зачервяване....

Мусака от зрял фасул и праз

Мусака от зрял фасул и праз

млякото, добавете настъргания кашкавал и черния пипер, залейте с получената смес мусаката и запечете, докато заливката се зачерви. Тази невероятна зеленчукова мусака със сигурност ще се услади на вегетарианците!...

Мусака с кълцано месо и праз

Мусака с кълцано месо и праз

Свинското месо накълцайте възможно най-дребно. Нарежете ситно почистения праз, обелете картофите и ги нарежете на кубченца, Праза и картофите...

Мусака с кайма и праз в гювечета

Мусака с кайма и праз в гювечета

кашкавал и парченце масло. Полейте с разбито яйце. Печете мусаката в умерена фурна и поднесете гювечетата топли, украсени с клонки от магданоза....

Мусака

Мусака

15

тавичката да се пече на 180-200 C. Когато придобие запечен вид се поставя заливката. Заливката се прави от сос, приготвен от прясното масло...

Кашкавалена заливка

Кашкавалена заливка

, черен пипер и сол на вкус. Заливката е много вкусна и е изключително подходяща за панирани или пържени зеленчуци....

3.6
Общо 8 гласували
5 3
4 2
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка: