Доматена мусака без заливкаДоматена мусака без заливка
12 Юни
Янка Горанова
Заливка за мусакаЗаливка за мусака
10 Дек.
Ефросия
Мързелива мусака без заливкаМързелива мусака без заливка
26 Март
Стоянка Русенова

Как се Прави Заливка на Мусака

Открий всички 74 подбрани съвети за как се прави заливка на мусака в Езине.бг.
Мусака с празМусака с праз. Приготвя се заливка за мусака от яйцата, разбити с половината от млякото и щипка сол. Залива се мусаката и се пече 15 – 20 мин. в силна фурна. През...
Мусака с празМусака с празЗадушаваме каймата с част от мазнината, прибавяме черен и червен пипер, доматеното пюре и солта. Нарязваме праза на парчета, дълги 3 см и го...
Мусака без заливка с пресни картофи и тиквичкиМусака без заливка с пресни картофи и тиквички, защото самите тиквички също си пускат водичка. Изсипваме в тава, по желание поръсваме с чубрица. Осоляваме със сол на вкус и слагаме мусаката без заливка във фурната на 200 градуса. Печем мусаката ни до готовност....
Мусака от праз и сиренеМусака от праз и сирене. С получения бешамелов сос залейте запечената мусака, поръсете с настъргания кашкавал и запечете отново до леко зачервяване....
Мусака с кайма и праз в гювечетаМусака с кайма и праз в гювечетакашкавал и парченце масло. Полейте с разбито яйце. Печете мусаката в умерена фурна и поднесете гювечетата топли, украсени с клонки от магданоза....
Мусака от зрял фасул и празМусака от зрял фасул и празмлякото, добавете настъргания кашкавал и черния пипер, залейте с получената смес мусаката и запечете, докато заливката се зачерви. Тази невероятна зеленчукова мусака със сигурност ще се услади на вегетарианците!...
Мусака с кълцано месо и празМусака с кълцано месо и празСвинското месо накълцайте възможно най-дребно. Нарежете ситно почистения праз, обелете картофите и ги нарежете на кубченца, Праза и картофите...
МусакаМусака
16
тавичката да се пече на 180-200 C. Когато придобие запечен вид се поставя заливката. Заливката се прави от сос, приготвен от прясното масло...
Кашкавалена заливкаКашкавалена заливка, черен пипер и сол на вкус. Заливката е много вкусна и е изключително подходяща за панирани или пържени зеленчуци....
Чеснова заливкаЧеснова заливкая с лимонов сок и сол на вкус. Получената чеснова заливка се използва за ястия с меса и пиле....
Турска мусакаТурска мусакаканапе от картофеното пюре, отгоре разпределете каймата, ред нарязани краставички и яйца и отново ред пюре. Поръсете с кашкавала и запечете мусаката до златиста коричка....

Рейтинг

4
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: