Език в маслоЕзик в масло
26 Август
Ефросия

Как се Прави Свински Език в Масло

Разгледай всички 63 кулинарни идеи относно как се прави свински език в масло в Езине.бг.
Език в масло в гювече
Език в масло в гювече
Почистете езика и сложете да се вари в тенджера под налягане. Извадете го, обелете го и го нарежете на парчета. Загрейте половината масло и...
Варен свински език в тенджера под налягане
Варен свински език в тенджера под налягане
Измиваме много добре телешкия език, поръсваме със сол и черен пипер. В тенджера под налягане поставяме всички продукти и езика. Затваряме...
Пълнена кокошка със свинско и език
Пълнена кокошка със свинско и език
свински език и останалата сланина, яйцата, млякото, индийското орехче, смления черен пипер и солта и омесете добре. Разпределете плънката ...
Паниран език
Паниран език
порции и се посолява. Панира се като първо се топи в брашното, след това в бирата и най-накрая в сухара. Пържи се в сгорещена мазнина. Поднася ...
Шпикован език
Шпикован език
печете на умерена фурна. По време на печеното поливайте езика със соса, а малко преди да го извадите с разбитата сметана. Преди поднасяне поръсете ...
Пържен език
Пържен език
Добре изчистения и измит език сварете с нарязаните едро морков, целина, корени магданоз, дафиновите листа. Ако обичате, може да добавите и малко...
Пълнен телешки език
Пълнен телешки език
прави вдлъбнатина, която се пълни с изпържен лук, подправен със сол и черен пипер. Привързва се леко с конец. Залива се с бульона, в който е...
Език с ремуладов сос
Език с ремуладов сос
Сварете езика. След това го обелете, докато е още топъл. След като изстине, го нарежете на тънки филийки. За соса пресовайте 4-те жълтъка на...
Гъбена супа с език
Гъбена супа с език
. Извадете сварения език и още докато е топъл го обелете и нарежете на филийки. Загрейте маслото и запържете гъбите. Когато омекнат, ги...
Печен език с картофи
Печен език с картофи
Сварете телешкия език в подсолена вода, в която сте добавили и корените за супа. Потопете езика за няколко секунди в студена вода и го обелете...
Телешки език яхния
Телешки език яхния
маслото отделно, запържете брашното и скълцания лук в него. Разредете с бульона от варенето на езика и разбъркайте кашата. След като поври...

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: