Шарена каша с коприва

Шарена каша с коприва

0

минути. Отстранява се от огъня и се поднася. Кашата може да се приготви с лобода или спанак вместо с коприва....

1

Каша от Коприва или Спанак

Открий всички 74 кулинарни идеи относно каша от коприва или спанак в Езине.бг.
Каша от спанак

Каша от спанак

Запържете брашното в сгорещеното олио. Прибавете почистения и ситно нарязан спанак и добре разбъркайте с брашното. Когато спанакът поомекне...

Каша от коприва с орехи и яйца

Каша от коприва с орехи и яйца

Почистената и измита коприва пуснете във вряща и подсолена вода да поври малко, докато омекне и започнете да я мачкате или разбивате с телена...

Супа от спанак със сирене и кашу

Супа от спанак със сирене и кашу

Сварете картофа до готовност в подсолена вода. Добавете ситно нарязания спанак и варете до омекването им. Прибавете сол и пасирайте. По желание...

Натурално боядисани зелени яйца със спанак и коприва

Натурално боядисани зелени яйца със спанак и коприва

В тенджера заедно със спанака, копривата, се сипва 1 с.л. оцет и се поставят измитите яйца. Сипва се топла вода да покрие яйцата и се оставя...

Пиле каша

Пиле каша

го с брашното и червения пипер. Долейте малко от пилешкия бульон, докато се получи гладка каша. След като заври, добавете пилешкото и варете...

Гъби каша

Гъби каша

1

. Бъркайте непрекъснато. Добавете задушения или запържен в масло лук и сварените гъби. Овкусете ястието със сол и черен пипер. Поднесете гъбената каша с накълцан магданоз....

Зимна каша

Зимна каша

стане напълно готово. След това сипвате брашното вътре и бъркате. На тънка струйка наливате вода, за да получите каша и продължавате да варите...

Гъбена каша

Гъбена каша

14

Лукът, морковът и чушката се нарязват на ситно. Гъбите - на четвъртинки, ако са по-дребни или на по-малки парченца, ако са от едрите...

Панирана коприва

Панирана коприва

3

Измийте копривата. Разбийте яйцата добре, добавете брашното и прясно мляко до получаване на гъста каша. Прибавете сол и накълцания копър и...

Пилешка каша

Пилешка каша

бульон от пилето, докато се получи рядка каша. След като заври кашата, се прибавя месото. Вари се още няколко минути, като често се разбърква, за да не загори. Сервира се с клонка магданоз и щипка черен пипер....

Чеснова каша

Чеснова каша

. Похлупете кашата, оставете я около половин час на топло и я поднесете, поръсена със ситно нарязания магданоз....

3.2
Общо 5 гласували
5 0
4 3
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: