Каша от Коприва или Спанак

Открий всички 74 кулинарни идеи относно каша от коприва или спанак в Езине.бг.
Копривена каша с яйца и извараКопривена каша с яйца и изварабъркаме енергично. Чукваме и яйцата, като избираме сами дали да ги разбием или да ги оставим цели. Поднасяме нашата копривена каша с яйца и сирена с пухкав хляб....
Здравословна каша от спанак, лапад и киселецЗдравословна каша от спанак, лапад и киселецот спанак, лапад и киселец прибавяме настърганото сирене. Подправяме накрая със счукания с малко сол чесън и с останалото масло, разбъркваме добре и сервираме топлата каша....
Супа от спанак със сирене и кашуСупа от спанак със сирене и кашуСварете картофа до готовност в подсолена вода. Добавете ситно нарязания спанак и варете до омекването им. Прибавете сол и пасирайте. По желание...
Натурално боядисани зелени яйца със спанак и коприваНатурално боядисани зелени яйца със спанак и коприваВ тенджера заедно със спанака, копривата, се сипва 1 с.л. оцет и се поставят измитите яйца. Сипва се топла вода да покрие яйцата и се оставя...
Зимна кашаЗимна кашастане напълно готово. След това сипвате брашното вътре и бъркате. На тънка струйка наливате вода, за да получите каша и продължавате да варите...
Пиле кашаПиле кашаго с брашното и червения пипер. Долейте малко от пилешкия бульон, докато се получи гладка каша. След като заври, добавете пилешкото и варете...
Гъби кашаГъби каша
1
. Бъркайте непрекъснато. Добавете задушения или запържен в масло лук и сварените гъби. Овкусете ястието със сол и черен пипер. Поднесете ястието от гъби каша с накълцан магданоз....
Гъбена кашаГъбена каша
14
Лукът, морковът и чушката се нарязват на ситно. Гъбите - на четвъртинки, ако са по-дребни или на по-малки парченца, ако са от едрите...
Панирана коприваПанирана коприваИзмийте копривата. Разбийте яйцата добре, добавете брашното и прясно мляко до получаване на гъста каша. Прибавете сол и накълцания копър и...
Чеснова кашаЧеснова каша. Похлупете кашата, оставете я около половин час на топло и я поднесете, поръсена със ситно нарязания магданоз....
Пилешка кашаПилешка кашабульон от пилето, докато се получи рядка каша. След като заври кашата, се прибавя месото. Вари се още няколко минути, като често се разбърква, за да не загори. Сервира се с клонка магданоз и щипка черен пипер....

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 0
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: