Мармалад от Сини Сливи и Праскови

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно мармалад от сини сливи и праскови в Езине.бг.
Мармалад от сини сливи с орехи
Мармалад от сини сливи с орехи
. След това прибавете канелата, лимонотузуто и орехите. Мармаладът от сини сливи се разбърква добре и се изсипва горещ в сухи и ...
Бонбони със сини сливи
Бонбони със сини сливи
захар и варим до готовност. Нарязваме портокаловите кори на парченца. Във всяка слива слагаме по едно парченце портокалова кора и орехова ядка...
Свинско със сини сливи
Свинско със сини сливи
При приготвянето на рецептата може да използвате пресни или сушени сини сливи. Във втория случай, накиснете сливите за 1 нощ във вино...
Яхния от сини сливи
Яхния от сини сливи
пипер. Сосът се разрежда с 1 чаена чаша вода и се кипва, след което прибавят сливите, почистени от костилките (или непочистени), канелата...
Телешко със сини сливи
Телешко със сини сливи
хладка вода. Варим докато месото омекне. Прибавяме измитите сливи, захарта, канела и черния пипер. Ястието ври на умерен огън до пълното ...
Пестил от сини сливи
Пестил от сини сливи
Пестилът е плодово пюре, сварено без захар и изсушено след това. Отлично узрели сини сливи се измиват добре, изчистват се от костилките...
Торта със сини сливи
Торта със сини сливи
3
сместа в намазана с масло и поръсена с брашно тортена форма. Наредете отгоре сливи с дъното нагоре. Разбийте на плътен сняг 4 белтъка с 1ч. ч...
Компот от сини сливи
Компот от сини сливи
Измийте и почистете от костилките сините сливи, като ги разделите на половинки. Напълнете бурканите до малко над половината с плодовете...
Сини сливи с праз
Сини сливи с праз
Нарежете праза на дребни парчета и го задушете в олиото. След омекване на праза добавете сушените сини сливи без костилки, предварително...
Сини сливи с ориз
Сини сливи с ориз
Сините сливи се почистват от костилките. Лукът се нарязва на ситно. В тиган се задушава в растителното масло и 1 супена лъжица вода до омекване...
Захаросани сини сливи
Захаросани сини сливи
. Сливите се разрязват на половинки, костилките се махат и плодовете се пускат в захарния сироп. Варят се 15 минути на бавен огън и се свалят ...

Рейтинг

3.7
Общо 7 гласували
5 1
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: