Камби с оцет и мед

Камби с оцет и мед

0

Измийте камбите много добре, отрежете част от дръжката им и ги надупчете на няколко места. Пускайте ги за по 2-3 минути в кипящата марината...

1

Медени Камби

Прегледай всички 11 авторски предложения за медени камби в Езине.бг.
Мариновани камби с оцет и мед

Мариновани камби с оцет и мед

5

Добре развити, здрави, червени камби се измиват в обилно количество вода, а дръжките им се отрязват близо до основата. Камбите се попарят за...

Меденки

Меденки

23

Разбиваме добре олиото и захарта. Постепенно прибавяме яйцата, меда, канелата, а след това и брашното със содата. Накрая добавете колкото...

Медени панделки

Медени панделки

канелата и се загрява. Готовите панделки се потапят за кратко в сгорещения мед, поръсват се със сусам и се поднасят....

Медени ореховки

Медени ореховки

2

Отделете белтъците от жълтъците. Разбийте жълтъците със захарта. когато захарта се разтопи прибавете меда, натрошените орехови ядки и леко...

Медени бисквитки

Медени бисквитки

В дълбок съд се смесват медът, смлените орехи, пудрата захар, амонячната сода /смесена с малко лимонов сок/, канелата, содата бикарбонат...

Медени топки

Медени топки

В подходящ огнеупорен съд се сипват натрошените орехови ядки, меда, прясно изстискания портокалов сок и настърганата лимонова кора. Добавят се...

Медени палачинки

Медени палачинки

от двете страни. Готовите палачинки намажете с малко мед и сгъвайте на ветрило. Поднесете медените палачинки топли....

Медени гъбки

Медени гъбки

порозовяване. След изпичане може да запълните празнинките на медените гъбки с малко шоколадов или меден крем....

Мариновани камби

Мариновани камби

Камбите се нарязват и се слагат в бурканите. Добавят се подправките. Долива се вода и се стерилизират 10 мин. За повече буркани, дозата се умножава по желания брой....

Печени камби

Печени камби

3

Камбите се почистват добре от вътрешността. Нареждат се в тавичка като във всяка камба се слага щипка сол, щипка захар, 1 с. л. олио и 1 с. л...

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: