Мини Исусов Венец

Прегледай всички 74 авторски предложения относно мини исусов венец в Езине.бг.
Венец с орехова плънкаВенец с орехова плънка. Печен в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 40 минути. Нарежете охладения венец с орехова плънка и поднесете....
Козуначен венец със стафидиКозуначен венец със стафидикръг, около стените, така че в средата да има празно местенце (дупка). Оставете така получения козуначен венец за около 40 минути на топло...
Новогодишна салата ВенецНовогодишна салата Венец, охлаждат се и се настъргват на едро. Рингът се маха. Венецът се маже с майонеза. Копърът се накъсва на листенца и се слагат по целия венец...
Козуначен венец с мармаладКозуначен венец с мармалад, на дъното има канче с вода. Печем козуначения венец с мармалад, докато добие златист цвят и покриваме с алуминиево фолио да изгори за 45-50 минути...
Сладък венец за ВеликденСладък венец за Великденвенец първото боядисано яйце в червено, което се поставя пред иконата в дома....
Коледен портокалов венецКоледен портокалов венецдължина и двете части се сплитат. Краищата се свързват и оформяме сладък венец. Отгоре се набождат червени боровинки, лешници или стафиди...
Най-скъпият коледен венецНай-скъпият коледен венецвъзможности, но ако все пак сте решили да наредите няколко играчки в дома си, има една, която не бива да пропускате – коледния венец на вратата. И...
Новогодишна торта венецНовогодишна торта венецМаслото със захарта за блатовете се разбива много добре. Едно по едно се добавят 5 жълтъка при непрекъснато биене, прясното мляко, в което е...
Мини баничкиМини баничкив умерено загряна фурна до приятен розов цвят. Още топли напръскайте баничките с малко вода и ги запарете с кърпа. Поднесете готовите мини банички с айран....
Мини МилиниМини Милиниедната им половина сложете натрошено сирене. Прегъват се на две, така че да се покрие сиренето с втората половина на листа. Така оформените мини милини се пържат в сгорещена мазнина....
Мини КексчетаМини Кексчета
1
Разбиваме маслото с половината захар до пяна и добавяме един по един жълтъците, а след това стафидите и настърганата лимонова кора. Разбиваме...

Рейтинг

3.3
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: