Панирани пилешки хапки от бутПанирани пилешки хапки от бут
12 Май
Марияна Петрова Иванова

Паниране на Пилешки Хапки

Открий всички 74 избрани предложения за паниране на пилешки хапки в Езине.бг.
Панирани телешки хапкиПанирани телешки хапкиСложете в тенджера обезкостеното и измито месо от телешки крачетата, нарязаните моркови, магданозените корени и лук, дафиновия лист, зърната черен...
Панирани заешки хапкиПанирани заешки хапкиСервираме готовите Панирани заешки хапки с резенче лимон и стръкчета магданоз....
Панирани рибни хапкиПанирани рибни хапкиПускайте панираните рибни хапки да се изпържат до златисто в сгорещената мазнина. Поднесете с гарнитура от зеленчуци и резен лимон....
Глазирани пилешки хапкиГлазирани пилешки хапкиГотовите хапки се поставят върху кухненска хартия, за да се отстрани излишната мазнина. Докато се панират хапките се заемаме с цитрусите....
Сусамени пилешки хапкиСусамени пилешки хапкиНарежете пилешкото филе на хапки и го оваляйте в горчицата и соевия сос. Оставете ги така в хладилника за няколко часа....
Печени пилешки хапкиПечени пилешки хапкиРазтопете маргарина в тавичка и поставете пилешките хапки в него, но преди това ги оваляйте добре....
Пилешки хапки панеПилешки хапки панеСгорещете олио в тиган и оваляйте всяка пилешка хапка първо в брашно, яйца, галета и пак яйца. Пържат се за кратко, до светло златист загар....
Хрупкави пилешки хапкиХрупкави пилешки хапкиВсяка хапка овалвайте в сместа и притискайте, за да полепне добре. Изпържете пилешките хапки в силно сгорещено олио. Добър апетит!...
Панирани хапки с корнфлейксПанирани хапки с корнфлейксПилешкото месо се измива, подсушава и нарязва на хапки с желаната от вас големина и форма....
Панирани пилешки воденичкиПанирани пилешки воденичкиЗа тези панирани пилешки воденички пилешките воденички се измиват и се сваряват в тенджера под налягане за 20-25 минути....
Панирани пилешки копанчетаПанирани пилешки копанчетаЧудните панирани пилешки копанчета може да поднесете и като бирено мезе....

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: