Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Панировка за Пилешки Хапки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Изпържват се в сгорещено олио от двете страни, докато панирани пилешки хапки станат хрупкави и със златист цвят....

Панирани пилешки хапки от бут - най-вкусният начин да изненадате любимите си хора....

Пускайте панираните рибни хапки да се изпържат до златисто в сгорещената мазнина. Поднесете с гарнитура от зеленчуци и резен лимон....

Сложете в тенджера обезкостеното и измито месо от телешки крачетата, нарязаните моркови, магданозените корени и лук, дафиновия лист, зърната черен...

Сервираме готовите Панирани заешки хапки с резенче лимон и стръкчета магданоз....

Извадете белтъчената панировка и ако се е сгъстила, сложете в нея няколко кубчета лед....

Извадете биреното мезе върху салфетка, за да се отцеди от излишната мазнина.
Панираните калмари с бирена панировка са много вкусни....

1

Всяка хапка овалвайте в сместа и притискайте, за да полепне добре. Изпържете пилешките хапки в силно сгорещено олио.
Добър апетит!...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: