Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Панировка за Пилешки Хапки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Изпържват се в сгорещено олио от двете страни, докато панирани пилешки хапки станат хрупкави и със златист цвят....

Панирани пилешки хапки от бут - най-вкусният начин да изненадате любимите си хора....

Сложете в тенджера обезкостеното и измито месо от телешки крачетата, нарязаните моркови, магданозените корени и лук, дафиновия лист, зърната черен...

Пускайте панираните рибни хапки да се изпържат до златисто в сгорещената мазнина. Поднесете с гарнитура от зеленчуци и резен лимон....

Сервираме готовите Панирани заешки хапки с резенче лимон и стръкчета магданоз....

Извадете белтъчената панировка и ако се е сгъстила, сложете в нея няколко кубчета лед....

Извадете биреното мезе върху салфетка, за да се отцеди от излишната мазнина.
Панираните калмари с бирена панировка са много вкусни....

Сгорещете олио в тиган и оваляйте всяка пилешка хапка първо в брашно, яйца, галета и пак яйца. Пържат се за кратко, до светло златист загар....

1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: