Гъбена супа с патешки фенерГъбена супа с патешки фенер
29 Ноем.
Кристина Черникова

Патешки Фенер със Зеле

Открий всички 15 подбрани съвети за патешки фенер със зеле в Езине.бг.
Патешки фенер със сладко-пикантна коричкаПатешки фенер със сладко-пикантна коричкаВ купичка смесете кимиона, кима, зеления пипер и морската сол, стрийте ги добре. Натрийте месото със сместа. Запечете го на сух тиган...
Патешки маншони със зелеПатешки маншони със зеле
Патешките маншони се сваряват в две води за около час. Зелето се нарязва и половината от него се слага в намазнен гювеч. Поръсва се с...
Супа от патешки фенер с картофи и оризСупа от патешки фенер с картофи и оризПатешки фенер нарязваме и измиваме. Слагаме в тенджера и заливаме с вода. Като заври, варим 5 мин. и изливаме водата. Наливаме чиста топла...
Икономична чорба от патешки фенер за 1 левИкономична чорба от патешки фенер за 1 левПатешкият фенер заедно с костите нарязваме на няколко парчета. Измиваме хубаво с вода. При необходимост почистваме от пера. Слагаме фенера в...
Патешки бутчета с червено зелеПатешки бутчета с червено зелесе задушава под капак 10 минути. Добавя се ябълката и се задушава още 5 минути. Бутчетата се сервират с гарнитура от зеле....
Патешко със зелен фасулПатешко със зелен фасул
Мариноваме охладените патешки гърди със смес от 2 с.л. зехтин, розмари и морска сол и оставяме да се овкусят около 60 минути. В това време...
Патешки гърди в сос от зелен пиперПатешки гърди в сос от зелен пиперЗагрейте фурната на 200 градуса. Начупете патешките кости и и ги задушете в зехтина заедно с изрезките, 2 с.л. вода, нарязаните лук, моркови и...
Зелена салата с репички и фенелЗелена салата с репички и фенелФенелът и репичките се почистват и измиват. Нарязват се на тънки колелца на V-образно ренде. Червеният лук се обелва и също се нарязва на...
Патешки езичетаПатешки езичета
патешките езичета и ги оставете да се отцедят от водата. Поставете ги в купата с маринатата и разбъркайте, за да поемат от подправките. Нека...
Патешки сърцаПатешки сърцаПатешките сърца се размразяват при нужда, почистват се от кръвта и се подсушават. Пържат се в силно сгорещеното масло. След около 4 минути се...
Патешко бонфилеПатешко бонфилеМариновайте патешките бонфилета за половин час в 4 с.л. зехтин, сокът от 1 лимон, сол, черен пипер и накълцан магданоз. След това го изпечете...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 2
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: