Гъбена супа с патешки фенерГъбена супа с патешки фенер
29 Ноем.
Кристина Черникова

Патешки Фенер със Зеле

Открий всички 12 подбрани съвети за патешки фенер със зеле в Езине.бг.
Патешки фенер със сладко-пикантна коричка
Патешки фенер със сладко-пикантна коричка
В купичка смесете кимиона, кима, зеления пипер и морската сол, стрийте ги добре. Натрийте месото със сместа. Запечете го на сух тиган...
Супа от патешки фенер с картофи и ориз
Супа от патешки фенер с картофи и ориз
Патешки фенер нарязваме и измиваме. Слагаме в тенджера и заливаме с вода. Като заври, варим 5 мин. и изливаме водата. Наливаме чиста топла...
Икономична чорба от патешки фенер за 1 лев
Икономична чорба от патешки фенер за 1 лев
Патешкият фенер заедно с костите нарязваме на няколко парчета. Измиваме хубаво с вода. При необходимост почистваме от пера. Слагаме ...
Патешки маншони със зеле
Патешки маншони със зеле
Патешките маншони се сваряват в две води за около час. Зелето се нарязва и половината от него се слага в намазнен гювеч. Поръсва се с...
Патешки бутчета с червено зеле
Патешки бутчета с червено зеле
се задушава под капак 10 минути. Добавя се ябълката и се задушава още 5 минути. Бутчетата се сервират с гарнитура от зеле....
Патешко със зелен фасул
Патешко със зелен фасул
Мариноваме охладените патешки гърди със смес от 2 с.л. зехтин, розмари и морска сол и оставяме да се овкусят около 60 минути. В това време...
Зелена салата с репички и фенел
Зелена салата с репички и фенел
Фенелът и репичките се почистват и измиват. Нарязват се на тънки колелца на V-образно ренде. Червеният лук се обелва и също се нарязва на...
Патешки гърди в сос от зелен пипер
Патешки гърди в сос от зелен пипер
Загрейте фурната на 200 градуса. Начупете патешките кости и и ги задушете в зехтина заедно с изрезките, 2 с.л. вода, нарязаните лук, моркови и...
Патешки езичета
Патешки езичета
патешките езичета и ги оставете да се отцедят от водата. Поставете ги в купата с маринатата и разбъркайте, за да поемат от подправките. Нека...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 2
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: