Черешов пайЧерешов пай
19 Ноем.
Ефросия
Неустоим черешов пайНеустоим черешов пай
05 Юли
Росица Стоянова
Домашно приготвена подправкаДомашно приготвена подправка
15 Септ.
Стоянка Русенова

Приготвяне Черешов пай

Прегледай всички 74 избрани предложения относно приготвяне черешов пай в Езине.бг.
Черешов гоблерЧерешов гоблер
Разтопете пудрата захар във водата и добавете лимоновия сок, ликьора и черешовия сироп. Добре разбъркайте и излейте сместа в чаша с натрошен лед. Украсете чашата с лимонов резен и поднесете....
Козунак, приготвен с миксерКозунак, приготвен с миксерПриготвената прясна мая се поставя в купа със затоплено прясно мляко, лъжица захар и две лъжици брашно. Разбърква се и се оставя настрани, за да...
Домашно приготвен суджукДомашно приготвен суджукМесата смиламе с машинка за кайма. Поставяме в дълбок съд и към тях прибавяме подправките. Омесваме добре, след което оставяме на хладно да...
Приготвяне на лекарства от билкиПриготвяне на лекарства от билкиминути. Когато изстине напълно, запарката се прецежда и и се добавя вода до предписаното количество. При приготвяне на запарка с 1 до 3 л вода...
Черешов десертЧерешов десерт
3
около 35 минути или докато се получи кафява коричка. Изважда се и се украсява с цветна захар или черешки....
Леопардов пайЛеопардов пайминути. Готовият блат за пай разрежете на ленти (според височината на формата) и ги наредете по стените на формата. Останалата част от...
Тиквен пайТиквен пайЗагрейте предварително фурната на 200 градуса. В подходяща голяма купа разбъркайте тиквата, двата вида захар и портокаловата кора, след което...
Линцеров пайЛинцеров пай
2
Всички продукти, с изключение на конфитюра и 1 яйце замесваме на тесто. Малко повече от половината тесто разстиламе в намазана с масло и поръсена...
Домашно приготвен бахурДомашно приготвен бахурБъбреците, сърцата и дробът измиваме добре с вода. Измиваме добре ориза, изсипваме вода и оставяме да набъбне в тенджерата на котлона. Праза...
Домашно приготвен катъкДомашно приготвен катъкОвчето мляко сипваме в съд и поставяме на водна баня и оставяме да ври за около 2 часа. След като е готово, оставяме на страна, за да се охлади...
Ягодов пайЯгодов пайРазбийте яйцата със захарта и започнете да разбърквате с помощта на дървена лъжица или др. пособие като прибавяте брашното. Следва прясното...

Рейтинг

4
Общо 8 гласували
5 2
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: