Гръцко реванеГръцко реване
11 Дек.
Дебелата Берта
Арабско реванеАрабско реване
12 Окт.
Дебелата Берта

Реване Рецепти

Открий всички 25 авторски предложения за реване рецепти в Езине.бг.
Млечно реване
Млечно реване
, намазана с масло и посипана с брашно. Пече се на умерена фурна. Още горещо, реването се залива с 1 литър студено мляко, подсладено с 1 ч. ...
Най-вкусното реване
Най-вкусното реване
минути. После преместваме и чакаме да изстине напълно. Вадим готовото реване, нарязваме и поливаме със изстиналия захарен сироп....
Турско реване с грис
Турско реване с грис
градуса фурна и печете до златисто-кафяв цвят отгоре. Залейте реването с половината сироп и го нарежете на парчета, залейте с останалия сироп. ...
Арабско реване с грис
Арабско реване с грис
сместта. Сложете да се пече за около 20 минути на умерена фурна. Готовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп....
Реване с кисело мляко
Реване с кисело мляко
пече в умерена фурна, докато забодената клечка е напълно чиста. Готовото реване с кисело мляко се охлажда и сиропира със захарния сироп...
Реване с прясно мляко
Реване с прясно мляко
в съд за печене, като на дъното се слага намаслена хартия. Пече се около 30 минути на умерена фурна. Когато реването е изстинало се реже на...
Реване с кокосови стърготини
Реване с кокосови стърготини
загрята фурна на 180 градуса до готовност. Вадим реването и го охлаждаме за 7 минути, заливаме го с предварително приготвения и охладен сироп...
Гръцко реване с грис
Гръцко реване с грис
Разбиваме яйцата със захарта и постепенно добавяме всичко с леко бъркане. Сместа се изсипва в тавичка и се пече в умерена фурна. Като се...
Реване с бадеми
Реване с бадеми
леко охладеното реване и го заливаме с горещия сироп. Надупчваме на няколко места, за да попие по-бързо сиропът....
Арабско реване с какао
Арабско реване с какао
гореща вода. Изсипваме сместа в намаслена тава и печем в умерена фурна. След като изстине реването, заливаме с топлия сироп....
Реване със захарен сироп
Реване със захарен сироп
тавичка и слагаме да се пече. След като изстине реването го заливаме с топлия сироп....

Рейтинг

4.3
Общо 7 гласували
5 2
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: