Ezine.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Реване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Реване с бадеми
Вадим леко охладеното реване и го заливаме с горещия сироп. Надупчваме на няколко места, за да попие по-бързо сиропът....
Гръцко реване с грисРазбиваме яйцата със захарта и постепенно добавяме всичко с леко бъркане. Сместа се изсипва в тавичка и се пече в умерена фурна.
Като се изпече...
8
Реване с прясно мляко
Когато реването е изстинало се реже на парчета /ромбове/. Сварява се млякото със захарта и ванилията и се залива реването....
Млечно реване с грис
Приберете реването в хладилник и оставете да се напои за няколко часа.
Млечното реване с грис е много вкусно....
Сръбско Реване с Шоколад
Оставете шоколадовото реване да изстине.
Сръбското реване с шоколад нарежете на парчета в желаната форма и поднесете....
Реване с маково семе
Сложете я на 180 °C до готовност на вкусното реване.
За сиропа сложете водата да ври за около 10 минути....
Реване с грис от Хърватия
Когато блата изстине, заливаме с горещ сироп, приготвен от водата и захарта, които сме сварили....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
53
42
31
22
10
Дай твоята оценка: