Сиропирани Охлювчета

Разгледай всички 74 избрани предложения относно сиропирани охлювчета в Езине.бг.
Сиропирани охлювчета с готови кориСиропирани охлювчета с готови кориСлед като охлювчетата са готови изпечени поливаме със студения сироп. Оставяме за около час да поеме сиропа и тогава поднасяме....
Сиропирани охлювчета с канела и орехиСиропирани охлювчета с канела и орехиЩом охлювчетата са се изпекли, още докато са врели, сипваме маскарпонето върху тях. Вкусни сиропирани охлювчета с канела и орехи....
Сиропирани бухтиСиропирани бухтиОт брашното, водата, олиото и солта омесете тесто и го оставете да престои около час. През това време пригответе плънката, като размесите изварата...
Сиропирани локумкиСиропирани локумкиОставете свинската мас да поомекне добре на стайна температура. Важно при локумките е да спазвате съотношението брашно-мазнина-течност 2:1:0, 5....
Сиропирани курабийкиСиропирани курабийкиПри приготвянето на тези сиропирани курабийки от турската кухня можете да замените кокосовите стърготини с всякакъв вид смлени ядки....
Питка ОхлювчетаПитка ОхлювчетаМаята заедно със солта и захарта разтваряме във водата. В дълбок съд сипваме пресятото брашно, правим си кладенче и малко по малко добавяме маята...
Бутер охлювчетаБутер охлювчетаСложете охлювчетата да се изпекат в загряна на 180 градуса фурна до готовност и ги оставете да изстинат....
Козуначени охлювчетаКозуначени охлювчетаРазбийте жълтък с прясно мляко и намажете охлювчетата, след което поръсете със захар....
Сиропирано негърчеСиропирано негърчеРазтворете содата в киселото мляко. Разбийте яйцата със захарта, добавете киселото мляко и поетапно всички останали продукти за блата. Изсипете...
Сиропирани пържени сладкиСиропирани пържени сладкиСиропирани пържени сладки за радост на малки и големи....
Двуцветни сиропирани сладкиДвуцветни сиропирани сладкиРазтворете маята в хладкото мляко. След това прибавете половина брашно. Разбъркайте. Разбийте яйцата с олиото и добавете останалото брашно заедно...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: