Сиропирани Охлювчета

Разгледай всички 46 избрани предложения относно сиропирани охлювчета в Езине.бг.
Сиропирани курабийкиСиропирани курабийкисъс студения захарен сироп, оставете на хладно място, докато попият сиропа и се охладят. При приготвянето на тези сиропирани курабийки от...
Питка ОхлювчетаПитка ОхлювчетаМаята заедно със солта и захарта разтваряме във водата. В дълбок съд сипваме пресятото брашно, правим си кладенче и малко по малко добавяме...
Сиропирано негърчеСиропирано негърчеРазтворете содата в киселото мляко. Разбийте яйцата със захарта, добавете киселото мляко и поетапно всички останали продукти за блата...
Бутер охлювчетаБутер охлювчета
. Изстиналите охлювчета подредете в подходящ съд и ги залейте със студения сироп. След като престоят около 1 нощ, са готови за консумация....
Козуначени охлювчетаКозуначени охлювчета. Подредете ги в добре намаслена тавичка. Разбийте жълтък с прясно мляко и намажете охлювчетата, след което поръсете със захар. Загрейте предварително фурната до 180 градуса и печете около 20 минути....
Сиропирани локумкиСиропирани локумкиОставете свинската мас да поомекне добре на стайна температура. Важно при локумките е да спазвате съотношението брашно-мазнина-течност 2:1:0, 5...
Сиропирани бухтиСиропирани бухтиОт брашното, водата, олиото и солта омесете тесто и го оставете да престои около час. През това време пригответе плънката, като размесите...
Сладки охлювчета със стевияСладки охлювчета със стевия, може да се поръси с малко брашно. Всяко отрязано парче тесто леко се разтегля и навиваме на охлювчета. Нареждат се в тава върху хартия. Печем сладките в загрята фурна 180 градуса около 15 минути до готовност....
Бутер охлювчета със спанакБутер охлювчета със спанакнарежете на кръгове. Готовите охлювчета подредете в тава върху хартия за печене. Сложете ги да се пекат до зачервяване....
Охлювчета от бутер тестоОхлювчета от бутер тесто
1
Разстила се тестото и се ръси обилно със захар и стафиди, които предварително са престояли 10 мин. в топла вода, след това се навива на руло и...
Сиропиран тиквеникСиропиран тиквеникЗа плънката тиквата се настъргва на едро ренде и се запържва в 100 мл. олио. След което се разбърква с 1 ч.ч. захар, орехите, канелата и галетата...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: