Сиропиран сладкиш с тиква и грисСиропиран сладкиш с тиква и грис
06 Февр.
Стоянка Русенова

Сладкиш с Тиква и Грис

Разгледай всички 35 кулинарни идеи за сладкиш с тиква и грис в Езине.бг.
Сладкиш Зебра с грис
Сладкиш Зебра с грис
прекарайте дървено шишче, за да получите шарките отгоре. Поставете тавата в предварително нагрята на 180 градуса фурна и печете сладкиша до ...
Сладкиш с грис
Сладкиш с грис
2
в умерена фурна до златисто. Изстиналия сладкиш полейте със сироп, сва­рен от 2 ч. ч. вода и 300 гр захар. Поръсете със счукани ядки или ...
Арабски сладкиш с грис
Арабски сладкиш с грис
тавичка. Печете се в умерена фурна до златисто. Изстиналия сладкиш се полива със сироп, сварен от 2 ч.ч. вода и 300 г захар. Поднесете ...
Тиква с грис на фурна
Тиква с грис на фурна
Нарязваме тиквата на парчета. Разбиваме яйцата със захарта, наливаме млякото, слагаме ванилията. Смесваме с тиквата, изсипваме в намазана с...
Ябълков сладкиш с грис
Ябълков сладкиш с грис
Обелените ябълки се настъргват и се смесват със сока и кората от лимона и половината захар. Брашното се пресява и се смесва с гриса...
Тиквена каша с грис
Тиквена каша с грис
Обелете тиквата, почистете я от семките и я настържете. Задушете я с маслото и млякото, докато омекне. Добавете гриса, захарта, солта и...
Сладкиш с грис и ябълки
Сладкиш с грис и ябълки
отгоре с грис. Полейте равномерно ябълковия сок, изчакайте 5 минути и сложете сладкиша да се изпече за около 30 минути в силна фурна. Щом ...
Суров сладкиш с тиква
Суров сладкиш с тиква
ги прибавяме към тиквата. Разбъркваме добре. Сервираме сладкиша в чинийки, поръсен с останалите орехи и украсен с някакъв плод....
Грис с ягодово сладко
Грис с ягодово сладко
ягодки за декорация. В стъклени купи сипваме по 2 пълни с.л. грис, отгоре се залива с ягодово сладко и покриваме отново с грис. ...
Сладкиш от грис и вино
Сладкиш от грис и вино
, я прехвърлете в намазнена тава. Печете сладкиша около 45 минути. Изстиналия вече сладкиш с грис залейте с глазурата от разтопен ...
Какаов сладкиш с тиква
Какаов сладкиш с тиква
. Разбийте белтъците с пудрата захар на сняг и също ги прибавете към сместа. Най-накрая се прибавя настърганата на едрото ренде тиква. ...

Рейтинг

3.3
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: