Ezine.bg»Избрани Колекции»Ябълков Сладкиш с Грис
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ябълков Сладкиш с Грис

Ябълков Сладкиш с Грис

Открий всички 12 кулинарни идеи относно ябълков сладкиш с грис в Ezine.bg.
Ябълков сладкиш с грисЯбълков сладкиш с грис
Брашното се пресява и се смесва с гриса, останалата захар, канелата и бакпулвера....
Бърз ябълков сладкиш с грисБърз ябълков сладкиш с грис
Бързият ябълков сладкиш с грис е готов....
Ябълков сладкиш с грис и орехиЯбълков сладкиш с грис и орехи
Оставяме нашия вкусен ябълков сладкиш с грис и орехи да се отпусне 30-40 минути, нарязваме на парчета и сервираме....
Постен ябълков сладкиш с грис и канелаПостен ябълков сладкиш с грис и канела
6
Ябълковият сладкиш с грис и канела е готов. Ако са ви останали ябълки, непременно опитайте нашите рецепти за ябълков пай и щрудел с ябълки....
Ябълков сладкиш МечтаЯбълков сладкиш Мечта
Подредете отгоре резените ябълки, поръсете със захар и сложете плодовия сладкиш да се пече....
Перфектният ябълков сладкишПерфектният ябълков сладкиш
Намажете готовия сладкиш със сместа. Перфектният ябълков сладкиш е подходящ за празник и за делник....
Холандски ябълков сладкишХоландски ябълков сладкиш
Охладете готовия холандски ябълков сладкиш и нарежете. Много вкусен! Да ви е сладко!...
Парижки ябълков сладкишПарижки ябълков сладкиш
2
Този вкусен ябълков десерт много наподобява на нежен ванилов пудинг с парченца ароматни ябълки. Много вкусен и сочен сладкиш!...
Индийски ябълков сладкишИндийски ябълков сладкиш
Веднага след това се поставят нарязаните ябълки и се заливат с половин чаша вода, за да не загорят....
Вкусен ябълков сладкишВкусен ябълков сладкиш
Разтопете маслото в тавичка и наредете отгоре бисквитите. Почистете ябълките от семките и нарежете на резенчета. Наредете ги върху бисквитите и поръсете...
Постен ябълков сладкишПостен ябълков сладкиш
9
Отгоре по желание можете да поръсите ябълковия сладкиш с пудра захар. Добър апетит!...
Коледен ябълков сладкишКоледен ябълков сладкиш
2
Сладкишът се пече във фурната на не много висока температура. След изпичането се поръсва с захар и канела. Добър апетит!...

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: