Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Избрани Колекции»Ябълков Сладкиш с Грис
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ябълков Сладкиш с Грис

Ябълков Сладкиш с Грис

Открий всички 12 кулинарни идеи относно ябълков сладкиш с грис в Ezine.bg.
Ябълков сладкиш с грисЯбълков сладкиш с грис
Сладкишът се пече около 30 минути в загрята до 180 градуса фурна или докато повърхността му се зачерви....
Бърз ябълков сладкиш с грисБърз ябълков сладкиш с грис
Бързият ябълков сладкиш с грис е готов....
Ябълков сладкиш с грис и орехиЯбълков сладкиш с грис и орехи
Оставяме нашия вкусен ябълков сладкиш с грис и орехи да се отпусне 30-40 минути, нарязваме на парчета и сервираме....
Постен ябълков сладкиш с грис и канелаПостен ябълков сладкиш с грис и канела
6
Когато ябълковият сладкиш започне да се надига, намалете градусите. Нарежете една ябълка на тънки резени (ако е нужно и повече плод)....
Холандски ябълков сладкишХоландски ябълков сладкиш
Охладете готовия холандски ябълков сладкиш и нарежете. Много вкусен! Да ви е сладко!...
Перфектният ябълков сладкишПерфектният ябълков сладкиш
Намажете готовия сладкиш със сместа. Перфектният ябълков сладкиш е подходящ за празник и за делник....
Ябълков сладкиш МечтаЯбълков сладкиш Мечта
Подредете отгоре резените ябълки, поръсете със захар и сложете плодовия сладкиш да се пече....
Лек ябълков сладкишЛек ябълков сладкиш
Добавете брашното, като препоръчително е да се бърка с дървена бъркалка, но в случая аз използвах миксер и това по никакъв начин не повлия върху сладкиша...
Обърнат ябълков сладкишОбърнат ябълков сладкиш
Сервираме сладкиша охладен и объркат, поръсен с пудра захар...
Бърз ябълков сладкишБърз ябълков сладкиш
Сервираме сладкиша поръсен с кокосови стърготини....
Вкусен ябълков сладкишВкусен ябълков сладкиш
Разтопете маслото в тавичка и наредете отгоре бисквитите. Почистете ябълките от семките и нарежете на резенчета. Наредете ги върху бисквитите и поръсете...
Коледен ябълков сладкишКоледен ябълков сладкиш
2
Сладкишът се пече във фурната на не много висока температура. След изпичането се поръсва с захар и канела. Добър апетит!...

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: