Ezine.bg»Избрани Колекции»Домашен Рачел
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Рачел по Асеновградски
Оставяме рачела да престои до следващия ден. Ако сиропът се отпусне, отново го кипваме. Изсипваме рачела в буркани и плътно ги затваряме....
Рачел от грозде и тикваСипете рачела от грозде и тиква в затоплени сухи буркани. Затворете ги добре и съхранявайте на сухо и хладно място....
2
Рачел от тиква с локум
Тиквата се разрязва, почиства и нарязва на малки парчета. Оставя се да престои 12 часа във варов разтвор. След престоя се измива обилно с вода....
Рачел от тиква и сушени круши
Тиквата се обелва и се нарязва на парченца. Крушите се почистват и се киснат 3 часа във вода.
Нареждат се на редове в дълбок съд (тенджера), заливат...
Чийзкейк с тиква и рачел
Украсете го по желание със смлени орехи и рачел от тиква.
Чийзкейкът с тиква и рачел е страхотен десерт....
Домашен кашкавал
В по-голяма тенджера слагаме прясното мляко на котлона и оставяме да заври добре.
Добавяме солта и разбъркваме, като оставяме самото мляко на...
Домашен марципан
В купа се смесват всички продукти и се месят, докато се получи гладко тесто, ако е необходимо се добавя още вода или пудра захар.
Съхраняваме тестото...
Домашен леберкез
Смиламе в машинка месата, сланината, лука, накиснатите и добре изцедени кифли.
Овкусяваме със сол, черен и червен пипер, чубрица и кимион, прибавяме...
Домашен хумус
Пасираме нахута заедно с водата.
Прибавяме намачкания чесън, тахана и лимоновия сок.
Посоляваме и сипваме зехтина.
Разбъркваме добре и...
Домашен дюнерМесото, накълцано на дребно с малко олио, се пече на фурна, като се разбърква от време на време. Преди да се извади от фурната се добавя лука, домата...
10
Домашен хлябМаята се разтваря в топлата вода и се добавя захарта. Оставя се встрани за 10 минути. Добавя се сокът от доматите и се разбърква.
Брашното се...
6
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: