Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хляб с Хрупкава Коричка

Хляб с Хрупкава Коричка

Открий всички 24 подбрани съвети за хляб с хрупкава коричка в Ezine.bg.
Плодов хлябПлодов хляб
1
Сварете сливите и смокините в малко вода със захар до омекване, отцедете ги и ги нарежете ситно. Към брашното добавете разтопената мас, разбитите...
Селски хлябСелски хляб
Ако предпочитате, може да го изпечете и в овална тава, за да се получи кръгъл хляб....
Джинджифилов хлябДжинджифилов хляб
Готовият джинджифилов хляб се охлажда за 10 минути преди да се извади от формата. Оставя се да престои поне за 2 часа....
Ръжен хлябРъжен хляб
И сложете ръжения хляб с мая да се опече в загряна умерена фурна. Изпеченият ръжен хляб се завива с кърпа, докато се охлади....
Ябълков хлябЯбълков хляб
Дъното на правоъгълна тавичка се намазва с масло и ябълковият хляб се пече на слаба огън за около 35-40 минути в предварително загрята фурна....
Шотландски хлябШотландски хляб
1
фурна, до получаването на златиста хрупкава коричка( около 60 минути)....
Ирландски хлябИрландски хляб
2
Пресейте двата типа брашно, прибавете содата, пшеничения зародиш, овесени трици и овесени ядки. Разбъркайте сместта добре, прибавете олио, както...
Портокалов хлябПортокалов хляб
1
Готовият хляб се оставя да престои около 5 минути, след което внимателно се вади от формата....
Хляб ЛавашХляб Лаваш
4
Омесете тесто от половината брашно, захарта, солта, маята и качамака. Пресейте останалото брашно и го месете до еластично тесто, като накрая добавете...
Домашен хлябДомашен хляб
6
Поставете в намаслена форма за хляб (26 х 12), покрийте с намаслено свежо фолио и оставете за още 30 минути....
Селски маслен хлябСелски маслен хляб
Намажете домашния хляб с вода. Във фурната сложете купичка с вода. Печете селския маслен хляб 40 минути....
Домашен типов хлябДомашен типов хляб
Домашният типов хляб може да се хапва след като изстине....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: