Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хляб с Хрупкава Коричка

Хляб с Хрупкава Коричка

Открий всички 24 подбрани съвети за хляб с хрупкава коричка в Ezine.bg.
Шотландски хлябШотландски хляб
1
фурна, до получаването на златиста хрупкава коричка( около 60 минути)....
Чеснов хлябЧеснов хляб
С тази смес намажете двете страни на всяка филийка хляб....
Плодов хлябПлодов хляб
1
Сварете сливите и смокините в малко вода със захар до омекване, отцедете ги и ги нарежете ситно. Към брашното добавете разтопената мас, разбитите...
Бъркан хлябБъркан хляб
1
Получава се тесто за хляб с рядка консистенция, което се покрива с памучна кърпа и се оставя на топло да втаса и бухне....
Селски хлябСелски хляб
Ако предпочитате, може да го изпечете и в овална тава, за да се получи кръгъл хляб....
Ирландски хлябИрландски хляб
2
Пресейте двата типа брашно, прибавете содата, пшеничения зародиш, овесени трици и овесени ядки. Разбъркайте сместта добре, прибавете олио, както...
Портокалов хлябПортокалов хляб
1
Готовият хляб се оставя да престои около 5 минути, след което внимателно се вади от формата....
Хляб ЛавашХляб Лаваш
4
Омесете тесто от половината брашно, захарта, солта, маята и качамака. Пресейте останалото брашно и го месете до еластично тесто, като накрая добавете...
Джинджифилов хлябДжинджифилов хляб
Готовият джинджифилов хляб се охлажда за 10 минути преди да се извади от формата. Оставя се да престои поне за 2 часа....
Домашен хлябДомашен хляб
6
Поставете в намаслена форма за хляб (26 х 12), покрийте с намаслено свежо фолио и оставете за още 30 минути....
Селски маслен хлябСелски маслен хляб
Намажете домашния хляб с вода. Във фурната сложете купичка с вода. Печете селския маслен хляб 40 минути....
Домашен типов хлябДомашен типов хляб
Домашният типов хляб може да се хапва след като изстине....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: