Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Плодов хлябСварете сливите и смокините в малко вода със захар до омекване, отцедете ги и ги нарежете ситно.
Към брашното добавете разтопената мас, разбитите...
1
Бъркан хлябПолучава се тесто за хляб с рядка консистенция, което се покрива с памучна кърпа и се оставя на топло да втаса и бухне....
1
Ирландски хлябПресейте двата типа брашно, прибавете содата, пшеничения зародиш, овесени трици и овесени ядки.
Разбъркайте сместта добре, прибавете олио, както...
2
Портокалов хлябГотовият хляб се оставя да престои около 5 минути, след което внимателно се вади от формата....
1
Хляб ЛавашОмесете тесто от половината брашно, захарта, солта, маята и качамака.
Пресейте останалото брашно и го месете до еластично тесто, като накрая добавете...
4
Джинджифилов хляб
Готовият джинджифилов хляб се охлажда за 10 минути преди да се извади от формата. Оставя се да престои поне за 2 часа....
Домашен хлябПоставете в намаслена форма за хляб (26 х 12), покрийте с намаслено свежо фолио и оставете за още 30 минути....
6
Селски маслен хляб
Намажете домашния хляб с вода. Във фурната сложете купичка с вода.
Печете селския маслен хляб 40 минути....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: