Ezine.bg»Избрани Колекции»Хляб с Хрупкава Коричка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хляб с Хрупкава Коричка

Хляб с Хрупкава Коричка

Открий всички 24 подбрани съвети за хляб с хрупкава коричка в Ezine.bg.
Лесен хляб с хрупкава коричкаЛесен хляб с хрупкава коричка
В дълбок съд поставяме двата вида брашна заедно със солта, сухата мая и разбъркваме добре. Към тях си прибавяме топлата вода и започваме да бъркаме...
Селски хляб с хрупкава коричкаСелски хляб с хрупкава коричка
Селският хляб с хрупкава коричка е готов....
Хляб с хрупкава коричка, печен в пликХляб с хрупкава коричка, печен в плик
Хлябът с хрупкава коричка, печен в плик е готов....
Ирландски хлябИрландски хляб
2
Пресейте двата типа брашно, прибавете содата, пшеничения зародиш, овесени трици и овесени ядки. Разбъркайте сместта добре, прибавете олио, както...
Портокалов хлябПортокалов хляб
1
Готовият хляб се оставя да престои около 5 минути, след което внимателно се вади от формата....
Хляб ЛавашХляб Лаваш
4
Омесете тесто от половината брашно, захарта, солта, маята и качамака. Пресейте останалото брашно и го месете до еластично тесто, като накрая добавете...
Домашен хлябДомашен хляб
6
Поставете в намаслена форма за хляб (26 х 12), покрийте с намаслено свежо фолио и оставете за още 30 минути....
Владишки хлябВладишки хляб
В купа разбиваме яйцата със захарта и добавяме орехите, меда, содата, стафидите, канелата, солта и брашното. Разбъркваме много добре. Прехвърляме...
Бадемов хлябБадемов хляб
В купа разбиваме яйцата със захарта, прибавяме брашното, смлените бадеми и ванилията, замесваме тесто. Разделяме тестото на две и го оформяме на...
Картофен хлябКартофен хляб
Разтваряме маята в малко затоплено мляко, заедно със захарта и 2 с.л. брашно. След като шупне прибавяме останалото топло мляко, брашното и солта....
Ябълков хлябЯбълков хляб
Дъното на правоъгълна тавичка се намазва с масло и ябълковият хляб се пече на слаба огън за около 35-40 минути в предварително загрята фурна....
Бъркан хлябБъркан хляб
1
Получава се тесто за хляб с рядка консистенция, което се покрива с памучна кърпа и се оставя на топло да втаса и бухне....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: