Ezine.bg»Избрани Колекции»Агнешки Кюфтенца на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки Кюфтенца на Скара

Агнешки Кюфтенца на Скара

Разгледай всички 12 авторски предложения относно агнешки кюфтенца на скара в Ezine.bg.
Агнешки кюфтенца на шишАгнешки кюфтенца на шиш
Пекат се около 10 минути върху скара, като се обръщат много често....
Агнешки шишчета на скараАгнешки шишчета на скара
Изпечете ги на нагорещена скара, чиито ребра са намазани с половин глава лук....
Агнешки руладини на скараАгнешки руладини на скара
Намажете руладините със смес от олиото, лимоновия сок, черния пипер и солта и печете на скара 15 мин....
Чеснови агнешки котлети на скараЧеснови агнешки котлети на скара
Поднесете чеснови агнешки котлети на скара с една хубава зелена салата и добър апетит!...
Подлютени кюфтенца със зеленчуци на скараПодлютени кюфтенца със зеленчуци на скара
Поръсете ги с малко мазнина и ги изпечете на скара от двете страни....
Скумрия на скара с чесънСкумрия на скара с чесън
Така приготвената скумрия се пече върху добре загрята скара - първо с кожата надолу, а когато филетата се изпекат от едната страна, се обръщат и от...
Пържоли на скара с маринатаПържоли на скара с марината
Смесете бялото вино, олиото, сос Уорчестър, лимоновия сок заедно с подправките. В съд с широко дъно наредете пържолите, оваляйте ги в маринатата...
Гъби на скара с маслоГъби на скара с масло
Гъбите се пекат на скара над тавичка за сока им или във фурна. Поднасят се със салата и маслини....
Сос за скара с кетчупСос за скара с кетчуп
Този сос е изключително подходящ за свинско месо на скара....
Гъби на скара с риганГъби на скара с риган
Пекат се по 2 минути от всяка страна на скарата и се сервират горещи....
Зеленчуци на скара с фетаЗеленчуци на скара с фета
Зеленчуците на скара с фета са много вкусни....
Риба на скара с орехов сосРиба на скара с орехов сос
Посолява се, поръсва се с черен пипер и се пече на умерено загрята скара. Готовата риба се поръсва със ситно нарязан магданоз....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: