Ezine.bg»Избрани Колекции»Печене на Агнешки бут
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пълнен агнешки бут
Пече се до пълно омекване на месото, като от време на време се полива с останалата бира....
Агнешки бут с подправки
Печете около 1 ч. 30 мин. След това махнете фолиото и печете още 45 мин. Поливайте 3-4 пъти със соса....
Агнешки бут от Пиренеите
Печем на фурна от 50 минути до 1 час при температура – 200 градуса. Все пак зависи и от възрастта на агнето....
Пушен агнешки бут на барбекю
Нарязваме малки прорези на агнешкия бут по диагонала. Намазваме с готовата смес целия агнешки бут и го оставяме в хладилник поне за час....
Печен агнешки бут с кисело мляко
Печем го в предварително загрята фурна на 160 градуса под фолио. По време на печенето поливаме месото със събралия се в тавата сос....
Агнешки бут със сос от зеленчуци
С марината от виното, нарязаните зеленчуци и подправките се залива нарязаното на порции бутче и престоява в нея 3-4 часа.
След като се извади,...
Печен агнешки бут с ароматни подправки
Печеният агнешки бут с ароматни подправки е готово след това!...
Печен агнешки бут с картофи на фурна
Връщаме във фурната и печем агнешки бут с картофи на фурна за още 30 минути....
Агнешки бут с лук и бира на фурна
Сложете месото да се пече за около 2 часа под фолио.
След това махнете фолиото и оставете печеното агнешко да получи лек загар....
Печен свински бутПечете половин час и намалете фурната на 180 градуса. Ако започне да загаря, покрийте с фолио....
2
Чийзкейк с печене
Една много вкусна рецепта за чийзкейк с печене, която ще ви стане любима.
Бисквитите се смилат и се смесват с разтопеното масло....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: