Ezine.bg»Избрани Колекции»Бърз Домашен Тутманик
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърз Домашен Тутманик

Бърз Домашен Тутманик

Открий всички 12 кулинарни идеи относно бърз домашен тутманик в Ezine.bg.
Бърз тутманик от готово тестоБърз тутманик от готово тесто
1
Най-отгоре намазваме тутманика с разбит жълтък и мас, наръсваме със сирене и печем в умерена фурна....
Бърз слоест тутманик за ценителиБърз слоест тутманик за ценители
Бързият слоест тутманик за ценители е много вкусен! Добър апетит!...
Домашен тутманикДомашен тутманик
34
Намажете втасалия тутманик с малко олио отгоре и сложете да се изпече до готовност. Проверявайте го с клечка. Изпечения тутманик увийте в кърпа....
Класически домашен тутманикКласически домашен тутманик
Начупваме тутманика и хапваме за закуска с кисело мляко! Класическият домашен тутманик е чуден....
Бърз бъркан тутманикБърз бъркан тутманик
3
Изпечете тутманика за 40 мин. във фурна на 200 градуса....
Лесен и бърз тутманикЛесен и бърз тутманик
Лесният и бърз тутманик е готов, когато отгоре получи хубава златиста коричка. Бърза, лесна и вкусна закуска!...
Тутманик с каймаТутманик с кайма
Покрийте с втората част от тестото, оставете да втаса 10-15 мин. и печете тутманика в силно загрята фурна....
Тутманик с маяТутманик с мая
9
Изпечения тутманик с мая запарете с кърпа, докато леко се охлади....
Реден бърз тутманик без втасванеРеден бърз тутманик без втасване
Тутманикът поставяме във фурната и печем до готовност....
Мързелив и много бърз тутманикМързелив и много бърз тутманик
Преди да се сложи да се пече отгоре тутманикът се намазва с останалата мазнина. Пече се около половин час докато порозовее отгоре....
Тутманик с кисело млякоТутманик с кисело мляко
20
Разбиват се трите яйца и към тях се прибавят млякото, в което е разтворена содата, мазнината, сиренето и брашното. Полученото средно твърдо тесто...
Пухкав тутманик с бакпулверПухкав тутманик с бакпулвер
Тутманикът се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна, докато се зачерви леко отгоре....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
41
33
20
10
Дай твоята оценка: