Ezine.bg»Избрани Колекции»Вегетарианска Кавърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Тиквичките, патладжана, морковите, ябълката и зелените домати се бланшират в подсолена вода.
Гъбите се задушават в малко мазнина и бяло вино....

Нарежете свинското месо на кубчета и го запържете за кратко в сгорещената мас. Извадете месото, приберете го на топло и в същата мазнина запържете...

Класическата кавърма в гювечета е готова да впечатли всички на трапезата!...

Запичаме пилешката кавърма на 180 градуса за 30 минути.
Поръсваме готовата пилешка кавърма с праз с нарязан на ситни магданоз....

Свинската кавърма в гювечета се пече на 200 градуса до готовност на яйцата.
Приятен апетит!...

Готовата кавърма се поръсва със прясно смлян черен пипер и се поръсва с пресен магданоз по желание.
Свинска кавърма с праз с любимо питие....

След около 10 минути добавете виното и овкусете кавърмата с подправките.
Оставете да къкри още 20 минути и свинската кавърма с гъби е готова....

Докато са още топли, в тях се слага от кавърмата.
Прегъват се, а отгоре на свинската кавърма в омлет се настъргва кашкавал....

2

Накрая овкусяваме кавърмата с варена наденица със сол и черен пипер и сервираме!
Да ви е сладко с тази страхотна кавърма с наденица!...

Черният дроб се измива и се нарязва на парчета, които се овалват в брашното и се изпържват в мазнината.
След това се заливат със зелевия сок и...
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
52
45
30
21
10
Дай твоята оценка: