Ezine.bg»Избрани Колекции»Великденски Сладки и Курабийки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Великденски Сладки и Курабийки

Великденски Сладки и Курабийки

Прегледай всички 12 авторски предложения за великденски сладки и курабийки в Ezine.bg.
Великденски сладкиВеликденски сладки
3
С нея се пълнят великденските курабии. Пекат се в намазнена тава до бледозлатисто оцветяване. По желание се ръсят в пудра захар....
Хрупкави великденски курабийкиХрупкави великденски курабийки
Готовите изпечени курабийки изваждаме от тавите и слагаме да се охладят върху решетка....
Рошави великденски курабийкиРошави великденски курабийки
Уникално вкусни и супер лесни курабийки!...
Бабините великденски курабийкиБабините великденски курабийки
1
Великденските курабии се пекат в умерена фурна до зачервяване....
Меки великденски сладкиМеки великденски сладки
След като изстинат, сладките се съхраняват в кутия с капак, за да се запазят меки. Меките великденски сладки са готови....
Великденски сладки със стевияВеликденски сладки със стевия
Замесваме тесто за сладки, което оставяме да втаса за около 2 часа. Оформянето на сладките става с машинка....
Великденски сладки на бабаВеликденски сладки на баба
По този начин от едно тесто направих три различни вида великденски сладки....
Великденски сладки с пълнежВеликденски сладки с пълнеж
Печете сладките до готовност - около 15 минути. Великденските сладки с пълнеж са много вкусни....
Ретро великденски захарни курабийкиРетро великденски захарни курабийки
Ретро великденските захарни курабийки са готови....
Курабийки за празникКурабийки за празник
Изсипваме, без да разстиламе, курабийките е добре да оставим на разстояние, защото малко се разстилат от топлината във фурната....
Овесени курабийки с локумОвесени курабийки с локум
Разбийте захарта с размекнатото краве масло и при непрекъснато бъркане добавете яйцата. Изсипете овесените ядки и пресятото с бакпулвера и ванилията...
Курабийки с кисело млякоКурабийки с кисело мляко
Наредете курабийте в намаслена тавичка, като оставяте разстояние между тях. Намажете ги разбитото яйце и ги поръсете с кристалната захар....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
51
43
32
21
10
Дай твоята оценка: