Ezine.bg»Избрани Колекции»Славянски Гювеч с Глинен Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Когато е готов и се извади от фурната, славянския гювеч с пилешко се поръсва с нарязан на ситно магданоз....

Сваряваме в тенджерата под налягане месото за около 90 минути, като към него добавяме нарязаният на ивици и запечен на котлона морков и нарязана на...

Изпечения славянски гювеч с агнешко поръсете с прясно накълцан магданоз....

Готовият славянски гювеч в гърне се сервира, поръсен с нарязан на дребно пресен магданоз....

Долейте 600 мл вода, добавете подправки на вкус и сложете постния славянски гювеч да се пече в умерена фурна, докато течността се изпари....

5

След около 30 минути увеличавате температурата на 200 градуса и печете хляб в гювеч за около 40 минути....

Поставяме парчета върху лука в глинен гювеч, прибавяме нарязаните на кръгчета моркови и заливаме с бульона от варенето на пилето....

2
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: