Ezine.bg»Избрани Колекции»Домашен Протеин за Мускулна Маса
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Протеин за Мускулна Маса

Домашен Протеин за Мускулна Маса

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за домашен протеин за мускулна маса в Ezine.bg.
Хапки за шведска масаХапки за шведска маса
Всички доматчета се разполовяват, а моцарелата се нарязва на малки парченца като за класически хапки. Салатата Айсберг се кълца също на дребни листенца...
Диетични палачинки с овес и протеинДиетични палачинки с овес и протеин
Диетичните палачинки с овес и протеин са много вкусни....
Бананови палачинки с протеин на прахБананови палачинки с протеин на прах
Накрая се прибавят и сухите съставки, протеина на прах и бадемовото брашно. Отново се блендира до еднородна смес....
Домашен хумусДомашен хумус
Пасираме нахута заедно с водата. Прибавяме намачкания чесън, тахана и лимоновия сок. Посоляваме и сипваме зехтина. Разбъркваме добре и...
Домашен кашкавалДомашен кашкавал
В по-голяма тенджера слагаме прясното мляко на котлона и оставяме да заври добре. Добавяме солта и разбъркваме, като оставяме самото мляко на...
Домашен марципанДомашен марципан
В купа се смесват всички продукти и се месят, докато се получи гладко тесто, ако е необходимо се добавя още вода или пудра захар. Съхраняваме тестото...
Домашен леберкезДомашен леберкез
Смиламе в машинка месата, сланината, лука, накиснатите и добре изцедени кифли. Овкусяваме със сол, черен и червен пипер, чубрица и кимион, прибавяме...
Домашен кетчупДомашен кетчуп
3
В голям съд изсипете доматеното пюре и сложете на котлона да заври. Прибавете внимателно всички подправки, след което задушете за още около 10...
Домашен BAILEYSДомашен BAILEYS
7
Затворените консерви с кондензирано мляко, варим на тих огън 2 - 2. 5 часа, до карамелизиране. Изчакваме да се охладят и след това отваряме....
Домашен хлябДомашен хляб
6
Маята се разтваря в топлата вода и се добавя захарта. Оставя се встрани за 10 минути. Добавя се сокът от доматите и се разбърква. Брашното се...
Домашен дюнерДомашен дюнер
10
Месото, накълцано на дребно с малко олио, се пече на фурна, като се разбърква от време на време. Преди да се извади от фурната се добавя лука, домата...
Домашен тутманикДомашен тутманик
34
Угасете содата в киселото мляко. Замесете тестото от продуктите постепенно, като първоначално се слага съвсем малко от брашното, за да се получи каша...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
53
43
32
22
10
Дай твоята оценка: