Ezine.bg»Избрани Колекции»Домашна Наденица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашна Наденица

Домашна Наденица

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно домашна наденица в Ezine.bg.
Домашна наденица от прясно свинскоДомашна наденица от прясно свинско
Нарежете на едро осмянката и месото и сланината от главата и ги разбъркайте със солта, чубрицата, лютивия червен пипер и счукания чесън. Напълнете...
Домашна наденицаДомашна наденица
1
Смелете двата вида свинско 2 пъти и към него добавете изпържения ситно нарязан лук и подправки на вкус. Залейте с чашата бульон и добавете смлени...
Печена домашна наденицаПечена домашна наденица
Поставяме в тавичка и печем нашата домашна наденица за 30-35 минути при 180 градуса, като по средата на печенето обръщаме....
Прясна домашна наденицаПрясна домашна наденица
Смиламе месото в машинката два или три пъти, за да стане ситно и меко. Прибавяме подправки и разбъркваме добре, за да се овкуси. Пълним сместа...
Картофена яхния с домашна наденицаКартофена яхния с домашна наденица
Добавяме и домашната наденица, която сме нарязали на парчета и отделно на всяко парче сме направили прорези....
Домашна македонска наденицаДомашна македонска наденица
Връзваме получените наденици и ги сушим до готовност на проветливо място, окачени и най-добре покрити с вестник....
Наденица в гювечеНаденица в гювече
1
Нарежете наденицата на парчета и ги разпределете в гювечетата....
Яхния с праз и домашна наденицаЯхния с праз и домашна наденица
Оставяме на страна да къкри и след като е почти готово, добавяме и нарязана на парчета домашна наденица....
Пикантна наденица с горчицаПикантна наденица с горчица
Нарежете картофите на тънки пръчици. Изпържете ги в 40 г от маслото на среден огън. Изпържете и надениците в останалото масло. Междувременно нарежете...
Наденица с бяло виноНаденица с бяло вино
Поднесете наденицата с картофен салата или с туршия по желание....
Наденица с гъбен сосНаденица с гъбен сос
Добавете сварените гъби, нарязаната наденица....
Наденица по ЛясковскиНаденица по Лясковски
Кипнете вода и пуснете готовата наденица да ври 20 минути на тих огън. След това я окачете на сухо и проветриво място....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: