Ezine.bg»Избрани Колекции»Рецепти за Домашна Наденица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Нарежете на едро осмянката и месото и сланината от главата и ги разбъркайте със солта, чубрицата, лютивия червен пипер и счукания чесън.
Напълнете...

1

Поставяме в тавичка и печем нашата домашна наденица за 30-35 минути при 180 градуса, като по средата на печенето обръщаме....

Смиламе месото в машинката два или три пъти, за да стане ситно и меко.
Прибавяме подправки и разбъркваме добре, за да се овкуси.
Пълним сместа...

Добавяме и домашната наденица, която сме нарязали на парчета и отделно на всяко парче сме направили прорези....

Връзваме получените наденици и ги сушим до готовност на проветливо място, окачени и най-добре покрити с вестник....

Оставяме на страна да къкри и след като е почти готово, добавяме и нарязана на парчета домашна наденица....

Нарежете картофите на тънки пръчици. Изпържете ги в 40 г от маслото на среден огън. Изпържете и надениците в останалото масло. Междувременно нарежете...

Кипнете вода и пуснете готовата наденица да ври 20 минути на тих огън. След това я окачете на сухо и проветриво място....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
50
43
32
20
10
Дай твоята оценка: