Ezine.bg»Избрани Колекции»Еликсирът на Младостта Чесън и Рибено Масло
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Еликсирът на Младостта Чесън и Рибено Масло

Еликсирът на Младостта Чесън и Рибено Масло

Открий всички 12 кулинарни идеи относно еликсирът на младостта чесън и рибено масло в Ezine.bg.
Еликсирът на младостта се прави от чесън и рибено маслоЕликсирът на младостта се прави от чесън и рибено масло
чай, рибено масло, ленено масло, магнезий, калий, мелатонин....
Билково масло с чесънБилково масло с чесън
Билковото масло с чесън е много сполучливо....
Миди с масло и чесънМиди с масло и чесън
Миди с масло и чесън - класика в жанра! Тези миди в масло са чудесно мезе....
Брускети с масло и чесънБрускети с масло и чесън
Брускетите с масло и чесън могат да се сервират с парченца домат, сирене, риба или нещо друго по собствен избор....
Хлебна супа с масло и чесънХлебна супа с масло и чесън
Хлебната супа с масло и чесън е готова....
Пилешки сърца в масло с чесънПилешки сърца в масло с чесън
Загрейте малко масло в тиган на умерен огън. Задушете сърцата с маринатата до готовност. Пилешките сърца в масло са чудно мезе, опитайте ги!...
Пържени гъби с масло и чесънПържени гъби с масло и чесън
Пържените гъби с масло и чесън са готови....
Печен свински език с масло и чесънПечен свински език с масло и чесън
Запечете печения свински език с масло и чесън още за кратко и поднесете, поръсен с останалия чесън....
Миди на тиган с масло и чесънМиди на тиган с масло и чесън
Мидите на тиган с масло и чесън са готови....
Задушени пресни картофи в масло и чесънЗадушени пресни картофи в масло и чесън
В дълбок тиган, който има капак, слагаме маслото да се разтопи и изсипваме половината картофи....
Миди в масло с чесън и магданозМиди в масло с чесън и магданоз
Мидите в масло с чесън и магданоз са готови....
Еликсирът на СесилЕликсирът на Сесил
Поставете всички съставки без шампанското в коктейлен шейкър с лед. Разклатете. Налейте във “флейта” - висока и тясна чаша за шампанско. Допълнете...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
54
41
31
22
10
Дай твоята оценка: