Ezine.bg»Избрани Колекции»Заек по Градинарски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

В съда за готвене се слагат ситно нарязаните лук и моркови и леко се задушават в малко растително масло и вода, след което се добавят картофите, наситнените...

Към края на готвенето се прибавя и грахът към пуешкото по градинарски.
Бавното готвене прави месото много крехко и ястието много вкусно....

1

Във вряща подсолена вода се прибавят нарязаните на кубчета моркови и целина, зелето, нарязано на ситно, кубчета картофи и зеления фасул, нарязан на...

Почистете паламуда и махнете главите. Сложете да заври 1 л вода с олиото и посолете на вкус. Прибавете нарязаните моркови, целина и зърната черен...

Нарежете пуешкото на парчета и го сложете да се запитржи с 3 с.л. олио. Щом се зачерви в същата мазнина задушете и накълцания кромид, доматеното пюре...

1

Начукваме говеждото месо, подправяме го с черен пипер и го оставяме да престои на студено 1-2 часа. Запържваме месото в силно сгорещеното олио, в...

В голяма тенджера разтопете маслото и задушете за 5 мин. в него накълцания на сламки спанак и нарязаните на средни кубчета лук, целина и морков, налейте...

Нарежете пилето на порции, запържете ги в сгорещеното олио и след като ги извадите, в същата мазнина запържете последователно дребно нарязания лук...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: