Ezine.bg»Избрани Колекции»Заек по Градинарски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешко по градинарски с грах
В съда за готвене се слагат ситно нарязаните лук и моркови и леко се задушават в малко растително масло и вода, след което се добавят картофите, наситнените...
Пуешко по градинарски в крок пот
Към края на готвенето се прибавя и грахът към пуешкото по градинарски.
Бавното готвене прави месото много крехко и ястието много вкусно....
Пуешко по градинарски
Нарежете пуешкото на парчета и го сложете да се запитржи с 3 с.л. олио. Щом се зачерви в същата мазнина задушете и накълцания кромид, доматеното пюре...
Картофи по градинарскиКартофите се обелват, нарязват се на кубчета, слагат се в тенджера с кипнала подсолена вода и се сваряват.
Естрагонът се слага в купичка, залива...
1
Говеждо по градинарски
Начукваме говеждото месо, подправяме го с черен пипер и го оставяме да престои на студено 1-2 часа. Запържваме месото в силно сгорещеното олио, в...
Паламуд по градинарски
Почистете паламуда и махнете главите. Сложете да заври 1 л вода с олиото и посолете на вкус. Прибавете нарязаните моркови, целина и зърната черен...
Борш по градинарскиРазбийте киселото мляко или сметаната и застройте борша по градинарски. Поръсете с накълцан магданоз....
1
Супа по градинарски
Във вряща подсолена вода се прибавят нарязаните на кубчета моркови и целина, зелето, нарязано на ситно, кубчета картофи и зеления фасул, нарязан на...
Месо печено по градинарски
Начукваме, посоляваме и поръсваме месото с черен пипер и го оставяме малко да престои, след което го изпържваме в силно загрятото олио, прибавяме...
Варен паламуд по градинарски
Изчистваме рибата и я измиваме, овкусяваме я със сол и черен пипер и я оставяме да престои на хладно за 1 час.
В дълбок съд върху котлона слагаме...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: