Ezine.bg»Избрани Колекции»Заек по Градинарски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек по Градинарски

Заек по Градинарски

Открий всички 12 авторски предложения за заек по градинарски в Ezine.bg.
Телешко по градинарски с грахТелешко по градинарски с грах
В съда за готвене се слагат ситно нарязаните лук и моркови и леко се задушават в малко растително масло и вода, след което се добавят картофите, наситнените...
Пуешко по градинарски в крок потПуешко по градинарски в крок пот
Към края на готвенето се прибавя и грахът към пуешкото по градинарски. Бавното готвене прави месото много крехко и ястието много вкусно....
Телешко по градинарскиТелешко по градинарски
Сервирайте телешкото по градинарски поръсено обилно с магданоз....
Пуешко по градинарскиПуешко по градинарски
Нарежете пуешкото на парчета и го сложете да се запитржи с 3 с.л. олио. Щом се зачерви в същата мазнина задушете и накълцания кромид, доматеното пюре...
Картофи по градинарскиКартофи по градинарски
1
Картофите се обелват, нарязват се на кубчета, слагат се в тенджера с кипнала подсолена вода и се сваряват. Естрагонът се слага в купичка, залива...
Говеждо по градинарскиГовеждо по градинарски
Начукваме говеждото месо, подправяме го с черен пипер и го оставяме да престои на студено 1-2 часа. Запържваме месото в силно сгорещеното олио, в...
Паламуд по градинарскиПаламуд по градинарски
Почистете паламуда и махнете главите. Сложете да заври 1 л вода с олиото и посолете на вкус. Прибавете нарязаните моркови, целина и зърната черен...
Борш по градинарскиБорш по градинарски
1
Разбийте киселото мляко или сметаната и застройте борша по градинарски. Поръсете с накълцан магданоз....
Супа по градинарскиСупа по градинарски
Във вряща подсолена вода се прибавят нарязаните на кубчета моркови и целина, зелето, нарязано на ситно, кубчета картофи и зеления фасул, нарязан на...
Пържоли по градинарскиПържоли по градинарски
Пържолите по градинарски са готови....
Месо печено по градинарскиМесо печено по градинарски
Начукваме, посоляваме и поръсваме месото с черен пипер и го оставяме малко да престои, след което го изпържваме в силно загрятото олио, прибавяме...
Варен паламуд по градинарскиВарен паламуд по градинарски
Изчистваме рибата и я измиваме, овкусяваме я със сол и черен пипер и я оставяме да престои на хладно за 1 час. В дълбок съд върху котлона слагаме...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: